Sukrėsti kauniečiai: įvyko vaiko pagrobimas

Po įvykių Garliavoje žmonės ketvirtadienio popietę stichiškai ėmė rinktis prie Kauno miesto savivaldybės. Du žmonės laikė vėliavas su juodais kaspinais, kiti turėjo plakatus, treti atėjo tuščiomis. Keliasdešimties žmonių minia kartas nuo karto vis skanduodavo „Gėda! Gėda!”

Vienam susirinkusiųjų kalbant per megafoną, prie priekyje minios buvusių kelių žmonių priėjo policijos pareigūnas ir ramiai kažką jiems pasakė. Tačiau minia į pareigūno pasirodymą reagavo labai agresyviai, ėmė skanduoti „Lauk! Lauk!”, pasigirdo raginimai išeiti iš darbo, įžeidinėjimai „Šūdas žarnose, šūdas ir smegenyse!”.

Pareigūnui atsitraukus ir įsėdus į netolies pastatytą automobilį, žmonės nurimo, tačiau nesiskirstė.

„Šitas ketvirtadienis įsirašys į liūdną istoriją. Pasaulis to dar nėra matęs. Mes traktuojame, kad įvyko vaiko pagrobimas. Tai grubus susidorojimas su mergaite. 240 pareigūnų prieš vieną vaiką. Kam to reikėjo? Mes čia ir laukiama atsakymo: kur ji yra?“ – sakė Violeta Anankienė, laikiusi plakatą su užrašu „Neteisingumas tapo teise“. Moteris teigė bijanti, kad visa ši istorija gali baigtis labai tragiškai.

„Mergaitė bus išvežta iš Lietuvos, kad netrukdytų čia niekam. Istorija bus užslopinta. Tokie susibūrimai rodo pasipriešinimą ir vis daugiau žmonių ima suprasti, kad reikia priešintis šiai nusikalstamai santvarkai“, – neabejojo išradėjas mokslų daktaras Edvardas Satkevičius.

„Mus jungia sielvartas, kad Lietuvoje nėra teisingumo”, – teigė vienas susirinkusiųjų, vardu Algirdas. Vyras teigė prisijungęs prie stoviniuojančių grupelių, nes šalies teisėsaugai reikia reformų, o masiniai susibūrimai yra jėga, kuri valdžią gali priversti išgirsti kitų nuomonę.

Kiti susirinkusieji kalbėjo, kad ketvirtadienį Garliavje trūko tik tankų ir būtų buvusi dar viena Sausio 13-oji. Susirinkusieji svarstė, kur dabar L.Stankūnaitės dukra ir jos pusseserė, minėta pedofilijos istorijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

mama

mama portretas
tik visu pilietiskumas apgins musu vaikus.aciu mieli zmones uz palaikimas.jusu deka PEDOFILIJA PADES SUKRUSTI KAD MUSU VAIKAI YRA MUSU O NE PEDOFILU :SALIN PEDOFILAI NUO LIETUVOS VAIKU:

Sraigė

Sraigė portretas
Kodėl atsisako prokūratūra rodyti filmuotą medžiagą paimant mergaitę? Jie skuba koreguoti tą įrašą.

Gėda

Gėda portretas
visam Kaunui,kad nesugebėjo mergytės norą išpildyti-nepapulti atgal kur ji nenori gyventi,...o deja visi dauguma tautiečių iki šiol manė,kad Kaunas lietuviškas patriotinis šalies branduolys...,gėda.
VISI KOMENTARAI 149

Galerijos

Daugiau straipsnių