Šūkis ant autobuso ragins neimti atlyginimų „vokeliuose“

 Nuo šiol Kauno gatvėmis važinės autobusas, ant kurio bus matoma socialinė reklama „Neimk „vokelio“, o sužinojęs pranešk“. Kauno apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (AVMI) ir bendrovė „Kauno autobusai“ dėl bendradarbiavimo pasirašė sutartį.

„Tikimės, jog socialine reklama paženklintas autobusas Kauno gyventojams nuolat primins apie slepiamų mokesčių valstybei daromą žalą ir padės mokesčių inspekcijai sulaukti išsamios bei vertingos informacijos apie atlyginimų mokėjimo „vokeliuose“ atvejus“, – sakė Kauno AVMI Mokestinių prievolių departamento direktorė Judita Stankienė.

Mokesčių inspekcija primena, kad gyventojai apie mokestinius pažeidimus gali pranešti ne tik pasitikėjimo telefonu, bet ir užpildę anketą VMI interneto svetainėje www.vmi.lt arba apsilankę Mokesčių inspekcijos teritoriniame skyriuje.


Šiame straipsnyje: VMIatlyginimai vokeliuose

NAUJAUSI KOMENTARAI

Pinokis

Pinokis portretas
Ši reklama labiau pritiktų ant Savivaldybės durų, nes troleibusas, kaip žinia, kyšių neima.

666

666 portretas
o as paraginciau valdzia paremti finansiskai tuos kurie isduoda nusikaltelius vagiancius is valstybes pvm , kad praneses apie daroma nusikaltima zmogus butu atitinkamai paremtas , nes kiek suprantam jei islys galai kas informavo tai jie daugiausiai nukencia .

varjaty

varjaty portretas
o kitaip mokes?Ne?Tai kam cia kazkokias nesamones klijuot ant langu ir trukdyt matomumui.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių