Suimti penkiolikmečiai nepilnametės žagintojai

Ikiteisminis tyrimas dėl nepilnametės išžaginimo pradėtas praėjusį penktadienį. Tą pačią dieną buvo sulaikyti trys įtariamieji: du penkiolikmečiai ir vienas 25-erių vaikinas.

Apie išžaginimą šešiolikmetė pasisakė savo tėvams. Mergina nurodė naktį iš ketvirtadienio į penktadienį praleidusi sodininkų bendrijoje, netoli Pažaislio su trim jaunuoliais.

Neneigiama, kad buvo vartojami alkoholiniai gėrimai, linksminamasi. Vėliau mergina nurodė, kad vienas iš namelyje buvusių 15-mečių vyrukų ją išžagino. Įtariamąjį Kauno miesto apylinkės teismas leido suimti dviem mėnesiams.

Kitas vakarėlyje dalyvavęs penkiolikmetis suimtas 20 parų. Pareigūnai aiškinasi, kiek jis prisidėjo prie nusikaltimo, ar tik padėjo draugui sulaikyti merginą.

Vyriausiasis vakarėlio dalyvis, 25-erių jaunuolis, buvo paleistas netrukus po sulaikymo. Kol kas neturima duomenų apie jo dalyvavimą nusikaltime.

Už nepilnamečio išžaginimą numatytas laisvės atėmimas nuo trejų iki dešimties metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

romas

romas portretas
Tokį sijonuką užsidėjusi šešiolikametė, sodų bendrijoje naktį gėrė šnapsą su trimis vyrukais, o po to dar skundžiasi, kad ją išžagino ? Tai vaikinukai ką, rankutėmis turėjo pasidarbuoti ?

viena trims

viena trims portretas
gera kliuška auga. 1 su 3-iais, jokių kompleksų

nu ir na

nu ir na portretas
kokio velnio eit vienai su trim bernais. Tada ir skųstis nereikėtų. Negaila mergos, vaikinai, saugokitės tokių.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių