Pagerbė mirusį „Brolių Aliukų“ dainininką

Paminklinė lenta iš juodo Karelijos akmens, gėlės, žvakutės ir tylos akimirkos. Taip antradienio popietę Karmėlavos kapinėse šou pasaulio atstovai pagerbė mirusį buvusios garsios grupės "Broliai Aliukai" narį Kęstutį Kazakevičių.

2015 m. balandį staiga nuo širdies smūgio miręs dainininkas K.Kazakevičius taip ir nesulaukė savo 60 metų jubiliejaus, kurį būtų minėjęs šį mėnesį.

Ta proga grupė dainininkų bei kitų šou pasaulio atstovų surinko apie 300 eurų K.Kazakevičiaus atminimo lentai, kurią antradienį pašventino Karmėlavos klebonas kunigas Virginijus Veprauskas.

"1981 m. įkurtoje grupėje „Broliai Aliukai“ dainavo Kęstutis Kazakevičius ir Evaldas Melnikas. 1996 m. Evaldas subūrė grupę „Pusbroliai Aliukai ir sesutė Silvija“, – pasakojo Ilona Stonkutė, kuri buvo ir Kęstučio vadybininkė, kai šis koncertavo su soline programa. – Vėliau Kęstutis koncertuodavo su Dangiru Grigalevičiumi."

"Blokados laikais, kai "Broliai Aliukai" jau buvo pakankamai žinomi, su jais ir dar keliais dainininkais dalyvavome koncertiniame ture po Lietuvą, – pasakojo Liveta Kazlauskienė. – Man ir Petrui tai buvo koncertinio turo debiutas."

Pagerbti mirusį dainininką atvyko grupei „Broliai Aliukai“ iširus su Kęstučiu dainavęs D.Grigalevičius, L.Kazlauskienė, Laimutis Purvinis, operatorius Giedrius Pupelis, Kęstutis Valionis, užgiedojęs kartu su klebonu kunigu V.Veprausku.

"Tiesa, ne vienas šou pasaulio atstovas, prisidėjęs prie atminimo lentos pagaminimo, negalėjo atvykti į Karmėlavą dėl objektyvių priežasčių", – teigė I.Stonkutė. 

Daug metų K.Kazakevičių pažinojusi Ilona dainininkui skyrė tik gerus žodžius.

"Jis buvo linksmas, draugiškas, pedantiškas. Tiesa, pastaruoju metu koncertavo mažai, o prastai jis pasijuto neseniai – tik pusmetį iki savo mirties, – atsiduso Ilona. – Vieną dieną pasijutęs blogai jis išvažiavo į ligoninę. Ten taip ir neprabudo – sustojo širdis."



NAUJAUSI KOMENTARAI

to klausimas :)

to klausimas :) portretas
Jūsų žiniai , a a Kęstutis atgulė į savo tėvų -šeimos kapą , tad tinkamesnės laidojimo vietos sūnui tikrai negali ir būti ....Bet kodėl juo nesirūpino jo vaikai ar artimieji , kai jis susirgo .....???????

klausimas

klausimas portretas
kaip turėjo gyventi vyras, kad baigdamas šeštą dešimtmetį po savo mirties nepaliko artimųjų, galinčių tinkamai pasirūpinti jo palaidojimo vieta?

Tikrai

Tikrai portretas
Šaunuoliai kolegos.Gaila,kad tik dabar sužinojom apie dainininko mirtį,tikrai būtų daugiau žmonių atėję pagerbti.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių