„Šopturgyje” patarimus dalys ir A. Jagelavičiūtės stilistai

  • Teksto dydis:

Šeštadienį Kauno „Urmo” prekybos miestelyje rinksis šalies stilingiausieji, kur kartu su mugės „Šopturgis” dalyviais turės galimybę pasimėgauti gaiviais naujausių madų vėjais.

Dar nevisai rudenišką savaitgalį renginys „Šopturgis”, jau ne kartą sužavėjęs stileivas didžiausiuose šalies miestuose, ir vėl į vieną vietą sutrauks žinomiausius Lietuvos mados dizainerius bei norinčiuosius pamatyti ir įsigyti jų kūrinių. „Urmo” vakarinėje rampoje vyksianti mados mugė skirta norintiems atnaujinti garderobą, įsigyti vienetinių drabužių bei aksesuarų, pabendrauti su jų kūrėjais, sužinoti apie šviežiausias mados pasaulio naujienas ar tiesiog smagiai praleisti šeštadienį. Tarp kruopščiai atrinktų renginio dalyvių pasirodys lietuvių jau spėti pamėgti prekės ženklai bei mados kūrėjai: Diana Paukštytė, „Zefyras”, „Adrika”, „MUNĖ design”, „Hape”, „CATIUSHA” bei daugybė kitų. 

Beje, ši mados mugė neapsiribos vien tradiciniais rūbais ar papuošalais. Ką įsigyti „Šopturgyje”, ras ir svečiai, kuriems aktualesnis interjero dizainas. Itin daug dėmesio šiame „Šopturgyje” sulauks mažiausieji, kuriuos papuošti siūlys „Trepsiukas”, „Vestos”, „Baltos meškos” ir gausybė kitų vaikiškos mados kūrėjų.

Čia taip pat vyks „Šopturgio“ ir mados bei stiliaus tinklaraščio TryOn.lt organizuojama šventė „Mados rampa”. Spėjusieji užsiregistruoti savo garderobą galės aptarti su stiliaus konsultantais iš Agnės Jagelavičiūtės vadovaujamos „StiliuSOS” komandos. Mada bei moteriškumu alsuojantis renginys neapsieis ir be galimybės pažvelgti į aktualiausias grožio naujoves, įsigyti naudingų kosmetikos priemonių.

Nemokamas renginys vyks rugsėjo 17 d. nuo 10 iki 17 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių