Socialdemokratai spręs, ar šalinti iš partijos A.Orlauską

Žinomam humoristui, o dabar ir Kauno miesto savivaldybės tarybos nariui socialdemokratui Artūrui Orlauskui jau pirmadienio vakarą politinio prieglobsčio gali tekti pradėti dairytis kitoje partijoje.

Lietuvos socialdemokratų partijos (LSDP) Etikos ir procedūrų komisijos (EPK) nariai aiškinsis, ar pastaruoju metu net keliuose skandaluose minėtas A.Orlauskas vertas būti šios partijos gretose, rašo „Lietuvos žinios“.

„Ir iš partijos Kauno skyriaus, ir iš kitų šaltinių apie A.Orlauską sukaupėme daug informacijos, tad sprendimą priimsime nedelsdami“, – tvirtino LSDP EPK vadovaujantis Kęstutis Virbickas. Iškart po komisijos posėdžio EPK narių kalbas išklausys LSDP prezidiumas.

„Galutinis sprendimas priklausys nuo to, kokių EPK rekomendacijų bus pateikta. Galbūt A.Orlauskui skirsime tik papeikimą, kuris jam, kaip socialdemokratui, užkirstų kelią metus dalyvauti bet kokiuose rinkimuose“, – teigė Socialdemokratų partijos pirmininkas Algirdas Butkevičius.

A.Butkevičius taip pat patvirtino, kad dalis socialdemokratų A.Orlauską palaiko ir netgi renka jo rėmėjų parašus. Tačiau tai esą EPK išvadoms įtakos neturės.

Trejus metus socialdemokratams priklausantis A.Orlauskas teigė nesistebintis partijos kolegų ketinimais, nes esąs neparankus daugeliui politinių jėgų. „Tačiau jokio nusižengimo nesu padaręs“, – sakė jis.


Šiame straipsnyje: Orlauskassocialdemokratai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir

Ir portretas
ne tik iš partijos, bet ir iš tarybos

Liaudies išmintis

Liaudies išmintis portretas
Melo kojos trumpos.

pasitikėjimas krenta

pasitikėjimas krenta portretas
Socialdemokratų partijoj labai daud negerų žmonių yra.Vienas toks Kaune aferistas yra,dėl kurio teko kreiptis į partijos būstinę Kaune.Kuo toliau, šia partija pasitikėjimas krenta.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių