„Snoro“ banko skyriuose Kaune būriavosi sunerimę žmonės

Pasklidus žiniai apie tai, kad banko „Snoras“ veikla yra stabdoma, kauniečiai sunerimo: banko duris pravėrė daugiau kauniečių nei įprasta.

Prie K.Donelaičio gatvėje esančio banko apie 16.30 val. netvarkingai buvo sustatyti ir automobiliai: daugelis buvo įsijungę avarines šviesas, mašinos buvo paliktos ne tik sausakimšoje stovėjimo aikštelėje, bet ir gatvėje.

„Nenoriu, kad dingtų pinigai – aš juos ilgai taupiau“, – susirūpinusi sakė 25-erių metų kaunietė, banke turinti terminuotą indėlį.

„O jei bankas bankrutuos? Nenoriu rizikuoti“, – klausė abejonių kamuojamas garbaus amžiaus vyriškis.

Banko tarnautoja tvirtino, kad per vieną dieną galima atsiimti terminuotus indėlius iki 15 tūkst.litų, didesnius – per 7 darbo dienas, jei jų laikymo terminas tą dieną nesibaigė.

Papildyta: Apie 17 val. „Snoro“ banko skyrius K.Donelaičio gatvėje buvo uždarytas, nors paprastai dirba iki 18 val. Prie banko durų atsistojo du apsaugos darbuotojai, kurie nebeįleido į vidų norėjusių patekti žmonių. Vėliau ant banko sienos apsaugos darbuotojai pakabino lentelę su užrašu: „Informuojame, kad AB bankas „Snoras“ šiuo metu dėl techninių kliūčių jūsų aptarnauti negali“. Vyrai juodomis uniformomis atsisakė komentuoti situaciją.

Neveikia ir šalia esantis „Snoro“ bankomatas bei kiti banko padaliniai. Miesto centre esančiose parduotuvėse atsiskaityti banko „Snoras“ kortelėmis trečiadienio vakarą dar buvo galima.


Šiame straipsnyje: Snoras

NAUJAUSI KOMENTARAI

stai ka reiskia ne

stai ka reiskia ne portretas
dirbti,o vaidinti kad dirbi,tie virtualus zaidimai su pinigais ir netikru pinigu kalimas priveda prie &,todel zasinams vadovaiti negalima.

kestas

kestas portretas
dar viena SEKUNDE,,,,,TAIP MUM ZIOPLEM IR REIKIA /////////

BOBAS

BOBAS portretas
ir kaltu neras kas pas mus tradicija . vok patapsnok??????????????
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių