Sniegas vėl jaukia kauniečių gyvenimą

Ne vienas kaunietis, prabudęs ir pamatęs daugybę sniego, susiėmė už galvos: kaip reikės nusigauti iki darbo ar kitos reikiamos vietos. Pastarąjį kartą gausiai prisnigus mieste buvo kilęs chaosas.

Ne vienas kaunietis, šįryt prabudęs ir pamatęs daugybę sniego, susiėmė už galvos: kaip reikės nusigauti iki darbo ar kitos reikiamos vietos. Pastarąjį kartą gausiai prisnigus mieste buvo kilęs chaosas.

Tačiau trečiadienio naktis ir rytas gatvėse praėjo ramiai, kelio dangą buvo spėta nuvalyti. „Kauno švara“ snygiui rengėsi iš anksto.

„Apie 21 val., kol dar nebuvo pradėję snigti, gatvės buvo barstomos šlapios druskos mišiniu. Apie 3 val. nakties, jau sningant, gatvės buvo barstomos dar kartą ir kartu pradėtos valyti”, – pasakojo „Kauno švaros“ Bendrovės kokybės ir reklamos vadybininkė Rima Apolianskaitė.

Iki 9 val. ryto Kauno policija užregistravo du eismo įvykius, kurių vienas nesusijęs su sniegu ir jo įtaka eismo sąlygoms. Minimu atveju vairuotojas traukėsi į šalį, norėdamas praleisti greitosios medicinos pagalbos automobilį, ir į stulpą sudaužė automobilio veidrodėlį.  

Iki 15 val. buvo užregistruota jau 11 eismo įvykių, sužalotas vienas žmogus. Jį partrenkė einant per pėsčiųjų perėją. 

Eilinę dieną eismo įvykių, dėl kurių kreipiamasi į policiją, užregistruojama dvigubai mažiau.

Tebesningant gatvės imtos valyti ir barstyti antrą kartą.

Sinoptikai praneša, kad dieną eismo sąlygas sunkins snygis, plikledis ir lijundra. Oro temperatūra svyruos nuo 3 laipsnių šalčio iki 1 laipsnio šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gal

gal portretas
gana peizėti nesąmones. kiek jau čia to sniego, o rašot lyg pirmą kartą jį pamatę

Taisonas

Taisonas portretas
ŠIANDIEN VAŽIAVAU SU DVIRAČIU,VAIDOTO GATVE.dRUSKŲ EŽERAI.

keistuva

keistuva portretas
barsto - blogai, nebarsto - vel blogai. Verksniu tauta
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių