S.Milinytė: jaučiuosi laimėjusi „Euroviziją"

Gerai, kad pirmadienį kaunietės Simonos Milinytės klasė nerašė kontrolinio darbo. Šešiolikmetei būtų buvę sunku susikaupti. Dainininkė šeštadienį dalyvavo „Eurovizijos“ nacionaliniame atrankos finale ir užėmė 7 vietą iš 14 dalyvių. Ją konkursui ruošė garsus švedų prodiuseris Williamas Buttas.

Išsipildė svajonė

Mokytojai, klasės draugai S.Milinytę visą dieną klausinėjo, ar ji nenuliūdo dėl rezultatų. „Aš jaučiuosi laimėjusi! Mano laimėjimas – tai galimybė dainuoti. Džiaugiuosi, kad galėjau stovėti scenoje, pasirodyti „Eurovizijos“ finale. Ne kiekvienas 16-metis gali tuo pasigirti. Apie tai svajojau nuo mažens, ir mano svajonė išsipildė“, – džiaugėsi jauniausia „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finalo dalyvė.

Ji tvirtino esanti labai laiminga, kad jos pasirodymą gerai įvertino žiūrovai. „Komisijai daina nelabai patiko, ką padarysi“, – gūžtelėjo pečiais S.Milinytė.

Ką jai teko paaukoti dėl savo svajonės? „Finansinių išlaidų daugiau patyrė prodiuseriai. Man pinigų investuoti nereikėjo. Tačiau kainavo nemažai nervų, energijos ir laiko. Bet tikrai buvo verta“, – laiminga tarškėjo dainininkė.

Dalyvaus ir kitąmet

Finale S.Milinytė nesitikėjo pakliūti net į geriausiai komisijos ir žiūrovų įvertintų dalyvių dešimtuką. Savo pasirodymą ji vertina kritiškai.

„Klaidelių buvo, tobulėti yra kur. Dalyvavimas šiame konkurse man buvo labai didelė praktika. Esu patenkinta „Ugnies valdovų“ grupe. Jiems buvo sunku, nes „Eurovizijos“ scena buvo kur kas mažesnė nei jie pripratę, bet jie puikiai susitvarkė su visais ugnies efektais“, – pagalbininkus gyrė S.Milinytė.

Ji tikino apsidžiaugusi, kad atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje” buvo išrinktas Donatas Montvydas, nuo pat pradžių buvęs kaunietės favoritu.

S.Milinytė „Eurovizijoje“ norėtų dalyvauti idar kartą. „Kitais metais daryčiau kitaip, dainą kitokią pasirinkčiau. Kol kas dar nežinau, kaip viskas susiklostys. Tikėtina, kad dalyvausiu. Gavau daug gerų atsiliepimų, žinučių, kad už mane balsuos ir kitais metais“, – pasakojo paauglė, šįkart konkursą šturmavusi su švedų sukurta angliška daina „One Of A Kind“.

Džiaugėsi ir šeima, ir prodiuseris

Ar šeimos nariai nenusiminė dėl konkurso rezultatų? „Na ką jūs? Juokaujate? Nesitikėjome, kad ji paklius į finalą, todėl dalyvauti jame buvo laimė“, – džiaugėsi dukros sėkme Marija Milinienė.

S.Milinytės prodiuseris W.Buttas tap pat buvo patenkintas globotinės pasirodymu. Tikėjosi, kad ji papuls į rezultatų lentelės vidurį, taip ir atsitiko.

57-asis „Eurovizijos“ konkursas vyks gegužės 22-24 dienomis Azerbaidžano sostinėje Baku. Ten varžysis 43 šalys.


Šiame straipsnyje: Simona MilinytėEurovizija

NAUJAUSI KOMENTARAI

yhaha

yhaha portretas
kas belieka ;)

nuomonė

nuomonė portretas
Simona labai miela. Sekmės jai ateityje.

kur

kur portretas
kur rasti ofical rezultats?
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių