S.Krupeckaitės pergalės kauniečiai laukė lažindamiesi

Prieš savaitę prasidėjusi olimpiada į lažybų punktus pritraukė nemažai azartiškai nusiteikusių žmonių. Lažybų bendrovių savininkai įsitikinę, kad aršios kovos vyksta ne tik sporto salėse, bet ir lažybų kontorose.

Tikisi aukso

Iš šiandien startuosiančių Lietuvos atstovų kauniečiai daugiausiai simpatijų atiduoda mūsų dviračių treko sportininkei Simonai Krupeckaitei. Tikėta, kad dviratininkė keirino rungtyje iškovos pergalę.

Penktadienį 18 val. startavusi dviratininkė be vargo pateko į pusfinalį. Tačiau į finalą ji nepateko ir galutinėje įskaitoje užėmė 7 vietą.

„Statymų nėra daug, tačiau jie visi už tai, jog bus laimėtas aukso medalis“, – perpiet sakė vienos lažybų bendrovės vykdomasis direktorius.

Statymo koeficientas buvo penki. Jei kaunietis už Simonos pergalę būtų pastatytęs 10 litų, triumfo atveju jis būtų atsiėmęs 50 litų.

Tačiau lietuviai daugiausiai pinigų vis dar išleidžia statydami už krepšininkus. Antras pagal populiarumą yra futbolas, toliau rikiuojasi tenisas.

„Tikinčių krepšininkų pergale prieš amerikiečius nėra daug. Ant rankų pirštų galima suskaičiuoti“, – pasakojo bendrovės vadovas.

Serga už krepšinio rinktinę

Paskambinus į kitą lažybų punktą, paaiškėjo, kad ir ten kauniečiai ne itin tiki Lietuvos krepšinio rinktinės pergale prieš Jungtinių Amerikos valstijų komandą.

„Jeigu kas nors pastatytų už lietuvių pergalę prieš JAV rintinę 1000 litų, laimėtų net 40 tūkst. litų“, – įspūdingus skaičius įvardijo lažybų bendrovės savininkas.

Be to, kauniečiai nelabai tiki, kad mūsų komanda šiemet gali laimėti medalius. Pirmą vietą jie prognozuoja JAV, po to rikiuojasi Ispanija, Rusija, Argentina. Lietuvos rinktinei prognozuojama tik 7 vieta.

Lažybų bendrovės nustebo, kad lietuviai vakar labai palaikė mūsų šalies boksininką Evaldą Petrauską. Boksas nėra labai populiari sporto šaka, tačiau po pirmos pergalės prieš vengrų sportininką, lietuviai tikėjo jo sėkmė antroje dvikovoje su turtu.

Nemažai tautiečių palaikymo sulaukia trijose olimpinėse žaidynėse triumfavęs disko metikas Virginijus Alekna. Kauniečiai tiki, kad sportininkas ir šiemet iškovos medalį ir ne bet kokį, o aukso.

Nori uždirbti

Ne visi į lažybų punktus atėję kauniečiai yra nusiteikę taip patriotiškai, jiems svarbiausia, kad pavyktų laimėti kuo daugiau pinigų.

"Šiandien pasirinkau tenisą, visai aukštas koeficientas, todėl galima laimėti nemažai pinigų", sakė į lažybų punktą užsukęs vyras, kuris už vieno sportininko pergalę pastatė net 350 litų.

Gana keista, bet lažybininkas net nežinojo tenisininko pavardės, už kurį serga.

Kitas lažybų punkto klientas, azartiškasis Vytautas nė neabejoja, kad Lietuvos garbę ginantis šalies boksininkas Evaldas Petrauskas iškovos pergalę ir pasidabins medaliu.

"Žinoma, kad palaikau lietuvius, juk esu lietuvis. Tik va gaila, kad krepšinio rinktinei sekasi sunkiai. Savo grupėje jie tikrai užims 4 vietą, bet toliau žengti jiems nepavyks. pažiūrėkit, kokie varžovai jų laukia arba rusai, arba ispanai", kaip tikras sporto žinovas pasakojo Vytautas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

rex

rex portretas
kovos tik deja del 7-12 vietos
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių