Skandalingieji „The Prodigy” jau atvyko į Kauną

Šį vakarą Kauno „Žalgirio” arenos stogą kilnosiantys britų elektroninės muzikos pankai         „The Prodigy” – jau Lietuvoje.

Arenoje vyksta paruošiamieji darbai: montuojama scenos, garso ir apšvietimo technika, įrenginėjami persirengimo kambariai. Anot organizatorių, grupės pageidavimų sąrašas neprastas – „The Prodigy” nariai keliauja limuzino klasės automobiliais, kambariuose bus patiekti įmantrūs valgiai ir prabangus prancūziškas šampanas, užkulisių zonoje įrengtas specialus masažo kambarys bei pasirūpinta deguonies terapijos procedūromis.

„The Prodigy“ vyrukai Kaune neužsibus – planuojama, kad jie išvažiuos iškart po koncerto.

Pasaulinio pripažinimo pelniusi grupė koncerto Kaune metu atliks ne tik naujus savo kūrinius, bet ir visus hitus, iškėlusius “The Prodigy” į elektroninės muzikos olimpą.

Koncertą apšildys grupė „Yoko Mono”. Organizatorių teigimu, tai tituluočiausio Lietuvos plokštelių meistro DJ Mamanios ir „T.Ė.T.Ė“ apdovanojimuose nominuoto būgininko Josh McClung muzikinis projektas.

Renginį organizuoja koncertinė agentūra „Medusa Concert”.


Šiek tiek įdomybių iš „The Prodigy” istorijos:

1990-aisiais buvusio breiko šokėjo ir muzikos vedėjo Liamo Howletto suburta grupė nuveikė išties daug – pasaulyje parduota „The Prodigy” daugiau kaip 25 mln. įrašų ir pelnyti 8 MTV apdovanojimai.

Spygaujančiais reivo garsais karjerą pradėjusi grupė keičiasi kurdama kiekvieną naują albumą, o jų išleido šešis.

Ryškiausių komercinių karjeros aukštumų grupė pasiekė 1997-aisiais išleidusi albumą „The Fat Of The Land”. Kelios jame įrašytos dainos iki šiol yra labai populiarios, o kūrinio „Smack My Bitch Up” vaizdo klipas sukėlė bene didžiausią skandalą grupės istorijoje. Švedų režisieriaus Jono Akerlundo kūrinys, kuriame yra užuominų į smurtą ir narkotikų vartojimą, buvo cenzūruojamas daugelio televizijos kanalų. Būtent šiuo laikotarpiu „The Prodigy” pagarsėjo kaip agresyvaus skambesio grupė, elektroninę muziką puikiai pritaikiusi koncertams.

Praėjusiais metais „The Prodigy” pasiekė rekordą – festivalyje Lenkijoje dalyvavo daugiau nei 700 tūkstančių žmonių.


Šiame straipsnyje: ProdigyŽalgirio arena

NAUJAUSI KOMENTARAI

super

super portretas
Labai laukiu:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių