Šimtametis vilijampoliškis – ištikimas „Žalgirio“ sirgalius

  • Teksto dydis:

Vilijampolėje gyvenantis Antanas Simonavičius švenčia 100 metų jubiliejų. Jis – ištikimas Kauno „Žalgirio" gerbėjas.

Vilijampolėje gyvenantis Antanas Simonavičius švenčia 100 metų jubiliejų. Jis – ištikimas Kauno „Žalgirio" gerbėjas.

Šimtametis tikina, jog nepraleidžia nei vienų „Žalgirio“ rungtynių, žino visų žaidėjų vardus bei pavardes.

„Nesvarbu, ar vėlai, ar anksti rodo „Žalgirio“ rungtynes, visuomet jas žiūriu. Be galo myliu šią komandą“, – sakė A. Simonavičius.

Šiuo metu senolis džiaugiasi gausiu artimųjų ratu – 3 dukromis, 8 anūkais ir 10 proanūkių. Paprašytas išduoti ilgaamžiškumo receptą, senolis su šypsena atsakė, jog svarbu nieko neatsisakyti, viską valgyti ir gerti, tačiau su saiku. Per visą amžių senolis mažai sirgo.

A. Simonavičius gimė 1914 m. Skaudvilės valsčiuje, Tauragės apskrityje. 40 metų vyras dirbo pedagogu, didžiąją mokytojavimo dalį praleido Domeikavoje, Eigirgalos pradinėje mokykloje.

„Antanas visą gyvenimą buvo greitas, dabar kartu einame į parduotuvę apsipirkti, žiūrime televizorių. Vyrą visi prisimena ir mini geruoju, dažnai aplanko jo buvę mokiniai“, – teigė šimtamečio žmona Jadvyga.



NAUJAUSI KOMENTARAI

gedas1

gedas1 portretas
cia gal ruosiama dirva straipsniui, apie tai, kai zalgiri rems kapiniu prieziura.dar galejo parasyti, kad senolis ir is pensijos zalgiriui aukoja - gi pas juos krize metai is metu..gi ir dabar braunasi reketuot savivaldybes, kuri gatviu duobiu niekaip sulopyt nesugeba..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių