Šildymo kaina Kaune – mažiausia tarp šalies didmiesčių

  • Teksto dydis:

Kaunas balandį pasitinka su atpigusiu šildymu. Palyginus su kovo mėnesiu, balandį šilumos kaina mažėja 12 procentų – nuo 5,66 iki 4,94 cento už kilovatvalandę. Lyginant su kitais Lietuvos didmiesčiais, kauniečiai už centralizuotai tiekiamą šilumą moka mažiausiai, skelbia Kauno miesto savivaldybė.

Palyginimui, vilniečiai balandį už tokį patį šilumos kiekį mokės 5,6 cento, o klaipėdiečiai – 5,29 cento.

„Laikai, kai Kaunas praktiškai neturėjo savo katilinių ir šilumą gamino naudojant brangias dujas, baigėsi. „Kauno energija“ nuosekliai didina savo šilumos gamybos pajėgumus, o tai atsispindi šilumos kainose“, – teigė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis.

Kauno miesto savivaldybės valdoma bendrovė „Kauno energija“ praėjusių metų pabaigoje, gruodžio 10 dieną, „Šilko“ katilinėje paleido naują 9 MW galios biokuru kūrenamą katilą. Tai buvo šeštasis per pastaruosius metus „Kauno energijos“ pradėtas naudoti biokuro katilas.


Šiame straipsnyje: Kauno energijašildymaskaunas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Labiau patyręs

Labiau patyręs portretas
Ponas Matijošaiti, labai negražu be paliovos girtis. Nelaikyk mūsų kvailiais. Tu tik darai tai ką pradėjo Kupčinskas.

GEDIMINAS

GEDIMINAS portretas
Dėkoti reikia A.Kupčinskui,nes jo kadencijoje vyko didžiausias pertvarkymas,o šitas pagyrūnas skina vaisius.O tas ar ta JURAmatyt aklas,kad nemato gatvėse duobių

kauniete

kauniete portretas
Apie koki silumos atpigima cia kalbate? Pasiziurekit saskaitas gruodzio, sausio, vasario men ir pamatysite kaip ji nezymiai, bet brangsta...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių