Saugiausia Kaune – Šilainių seniūnija

  • Teksto dydis:

Penktadienio popietę Istorinėje prezidentūroje apdovanoti konkurso „Saugi seniūnija – saugus Kaunas 2016“  dalyviai ir saugiausia 2016 m. seniūnija. Ja išrinkta Šilainių seniūnija.

Ne vienerius metus vyksiančio konkurso komisijai teko nelengva užduotis – seniūnijos uoliai dirbo kuriant saugesnę aplinką Kauno mieste. Komisijos nariai, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininko pavaduotojas Darius Pliavga, Viešosios tvarkos valdybos viršininkas Remigijus Stukas, Prevencijos skyriaus viršininkė Joana Gudelytė, Bendruomenės pareigūnų veiklos skyriaus viršininkė Agnė Greblikaitė, Kauno miesto savivaldybės Administracijos direktoriaus pavaduotojas Vilius Šiliauskas, Kauno bendruomenių centrų asociacijos administratorė Marija Bindokaitė bei Kauno seniūnaičių asociacijos vadovė Brigita Bingelytė, vieningai nusprendė, kad renkant 2016 m. saugiausią seniūniją vadovausis ne tik numatytais kriterijais, bet ir atsižvelgs į pačios seniūnijos, jos gyventojų iniciatyvumą ir iniciatyvas kuriant saugesnę aplinką, įgyvendinant saugumą užtikrinančias priemones. Susumavus rezultatus, nugalėtoja išrinkta Šilainių seniūnija.

Apdovanojimų metu susirinkusiuosius sveikinę D. Pliavga ir R. Stukas ne tik dėkojo seniūnams už ypatingą ir matomą indėlį kuriant saugesnes teritorijas Kaune, bet ir paminėjo, kad kartu su Kauno miesto savivaldybės administracija kitais metais tobulins konkurso nuostatus, stengsis į rinkimus įtraukti ir pačius  gyventojus, kad galutiniai rezultatai būtų kuo objektyvesni.

Prie sveikinimo žodžių prisidėjo ir Kauno miesto savivaldybės dovaną seniūnijai nugalėtojai įteikė ir Kauno miesto savivaldybės Administracijos direktoriaus pavaduotojas Romaldas Rabačius. „Prisiminus 1994-iuosus, laikus, kuomet galiojo kitokie įstatymai, sunku buvo ir pagalvoti, kad kažkada vyks panašūs apdovanojimai. Šiandien tikrai turime kuo pasidžiaugti. Ačiū seniūnams už jų iniciatyvas ir matomus darbus“, - mintimis dalijosi jis.

Prie kavos puodelio seniūnai, Kauno miesto komisariatų viršininkai ir bendruomenės pareigūnai ne tik pasidžiaugė apdovanojimais, sveikino Šilainių seniūną, bet ir aptarė vykdomus darbus, artimiausius planus.


Šiame straipsnyje: šilainių seniūnijaŠilainiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

R.

R. portretas
Taip taip!!! Nusauti du zmones butent ten. Gatves neapsviestos normaliai. Automobiliu vagystes ir t.t. Tai jau tikrai, kad "saugiausia" :-D )))

Kodėl vis dar žmones kvailiais laiko ?

Kodėl vis dar žmones kvailiais laiko ? portretas
Šilainių seniūnijoje totali betvarkė, pradedant nuo pačio jos dabartinio vadovo. Sedėjo pavaduotojo pareigose ir kaip iš tos pasakos apie auksinę žuvelę - nenoriu būti pavaduotoju, noriu būti seniūnu ! Surinko kompromatą apie kolegą ir iškrapštė iš posto. Dabar tikisi tą postą užimti. O, kad į jį patekti reikia nuopelnų, kurių NĖRA . Ir kaip reikia nesiorientuoti Šilainių seniūnijos situacijoje, kad sugalvoti tokią nominaciją ? Su seniūnijos gyventojais jis net nemato reikalo bendrauti, tik atsirinkęs sau lojalių pakalikų komandą ir vaidina demokratišką savivaldą.

diskreditacija

diskreditacija portretas
ir dar reikėjo visa tą "popierinę akciją" būtinai užbaigti istorinėje Prezidentūroje? Ar ne per daug pompos?
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių