Seniūnijų sporto žaidynėse geriausiai pasirodė garliaviškiai

  • Teksto dydis:

Akademijos Ugnės Karvelis gimnazijos stadione bumbsėjo kamuoliai ir aidėjo šūksniai – čia vyko Kauno rajono seniūnijų žaidynės, pritraukusios beveik 400 sporto mėgėjų.

Seniūnų suburtos komandos jėgas išbandė šaškių, šachmatų, šaudymo, vyrų ir moterų tinklinio, smiginio, futbolo, stalo teniso ir krepšinio varžybose.

Gausiausios sportininkų komandos atvyko iš Garliavos, Kačerginės, Alšėnų, Akademijos, Raudondvario, Ežerėlio seniūnijų. Karmėlavos komandos gretose rungtyniavo ir Jonas Mačiulis, žymaus krepšininko Jono Mačiulio tėtis.

Karmėlavos komandos gretose rungtyniavo ir Jonas Mačiulis, žymaus krepšininko Jono Mačiulio tėtis.

Alšėnų seniūnijos garbę gynė du Kauno rajono tarybos nariai: Alfonsas Norkus ir Jonas Mykolaitis. Šventinę nuotaiką palaikė Eglės Rutkauskienės vadovaujama merginų šokio grupė.

Pasibaigus visų sporto šakų varžyboms ir suskaičiavus komandų pelnytus taškus paaiškėjo, kad pirmą vietą iškovojo Garliavos seniūnijos komanda, antrą užėmė Kačerginės seniūnijos atstovai, trečią – Domeikavos sportininkai.

Visų sporto šakų komandos, laimėjusios pirmąsias vietas, iškovojo teisę atstovauti savo seniūnijai ir Kauno rajonui 11-ųjų Lietuvos seniūnijų sporto žaidynių etape – apskrities seniūnijų žaidynėse. Šiemet jos vyks Jonavoje, rugpjūčio–spalio mėnesiais.

Kauno rajono komandos dėl teisės patekti į finalines Lietuvos seniūnijų sporto žaidynes rungsis su Kėdainių, Kaišiadorių, Ukmergės, Birštono, Kauno miesto ir Elektrėnų savivaldybių komandomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių