Senamiestyje praeivius išgąsdino nauja smegduobė

Kauno senamiestyje, Vilniaus gatvėje, praeivius antradienio rytą išgąsdino atsivėrusi milžiniška smegduobė. Ją suskubta tvarkyti tik po pietų.

„Praėjus požeminę pėsčiųjų perėją iš karto pasitinka apie pusmetrio skersmens duobė. Keista, kad avarinės tarnybos jos dar neaptvėrė“, – portalui kaunodiena.lt ryte pranešė skaitytojas Artūras.

Bendrovės „Kauno vandenys“ Tinklų skyriaus inžinerinės tarnybos viršininkas Rimas Bubnovas apie įgriuvą grindinyje iš pradžių teigė nieko nežinantis.

„Pirmą kartą girdžiu. Reikės informuoti tarnybos specialistus, kad nuvyktų į vietą ir apžiūrėtų“, – sakė R.Bubnovas.

Po pietų grėsminga duobė buvo laikinai užpilta.

„Mūsų specialistai reagavo į gautą pranešimą ir užpylė duobę, kad ji gyventojams nekeltų pavojaus, vėliau pasakojo inžinerinės tarnybos viršininkas R.Bubnovas. – Rytoj planuojame atlikti nuotekų tinklų televizinę diagnostiką. Praplausime vamzdžius ir įkišime kamerą, ieškosime vietos, kur vamzdyje susidarė kiaurymė".

Kauno gatvėse smegduobės atsiveria toli gražu ne pirmą kartą. Žiemą dėl įtrūkusių vamzdžių smegduobė buvo atsiradusi A.Smetonos alėjoje, pavasarį – prie Rotušės aikštės.

„Kauno mieste smegduobės atsiranda pakankamai dažnai, nes tinklų būklė yra prasta, jie labai nusidėvėję“, – teigė Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Dažniausiai milžiniškos duobės prasižioja po liūčių, įšalo metu.


Šiame straipsnyje: smegduobėkaunasKauno gatvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

konkursas

konkursas portretas
nu tai dabar kol paskelbs konkursą, kol jį kažkas pralaimėjęs užginčys, kol tą, kol aną... Žodžiu, kol panemunės tilto nebaigs, nieko gero nesitikėkit. :)

nezinomas

nezinomas portretas
paprasta cia situojia vietojia,kaip klojo trinkelias gerai nesupresavo zeme us vibratoriu statybiniu ir islienda bruokas.juk lietuva,kam idomu isvis patikras daryti puo darbu baiktu?

ne tik naujos

ne tik naujos portretas
grasina ir senos vilkduobes , kaip pvz prie ausros tako laiptu
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių