Senamiestį šiurpino mažieji vaiduokliai

Kauno tėveliai susivienijo ir šeštadienį suorganizavo nemokamą Helovino šventę  vaikams bei bendruomenei. Jau nuo ankstaus ryto buvo statomos supynės, atrakcionai ir kitos linksmybės.

„Turėsite progą stebėti unikalų renginį, gimusį vien tik iš idėjos ir didelio noro pajusti bendruomenės dvasią.  Tai bus kitokia, nebanali šventė vaikams. Čia daugiau teatrališkumo, rankų darbo, bendros tėvų ir vaikų veiklos, improvizacijos, draugiška, bendruomeniška aplinka“, – dar prieš prasidedant šventei žadėjo viena organizatorių Gustė Pocevičienė.

Į „Senamiesčio vaiduoklyno“ šventę susirinko mažyliai, jau persirengę įvairiais kostiumais, kai kurie net veidelius išsidažę.

Šia idėja pavyko uždegti apie 50 tėvų. Visi jie prisidėjo tuo, ką gali, moka, turi: dekoracijomis, prizais, idėjomis, pagalba organizuojant. Šventei ruošėsi ir vaikai.

„Renginiui dar net neįvykus jau pasiekėme daug. Žmonės atsivėrė. Jie noriai bendrauja, kai kurie jau ir susidraugavo, taigi šventėje jau nebūsime nepažįstami prašalaičiai. Manau, tai didelis žingsnis Kaunui“, – sakė G.Pocevičienė.

Vaikų laukė prizai už kostiumus, pasirodymus ir originaliausią žibintą, pagamintą iš moliūgo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kriste

Kriste portretas
Kodėl mažai buvo reklamos?

diana

diana portretas
Labai mieli vaiduokliukai,o tėveliai šaunuoliai ,kad suorganizavo tokią gražią šventę savo vaikams....Lietuvoje prasideda judėjimas ...TAIKŪS VAIDUOKLIAI (p.s. nemaišyti su TV...).. SĖKMĖS dauginanatis.... .

Zivile

Zivile portretas
Super svente tikimes kad tai taps tradicija:) Aciu Gustei!!!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių