Sekmadienio naktį elektros neturėjo tūkstančiai kauniečių

  • Teksto dydis:

Sekmadienio naktį Kauno gatvės skendėjo tamsoje. Savo namuose elektros neturėjo tūkstančiai kauniečių.

Socialiniame tinkle „Facebook“ kauniečiai dalijosi užtemusių miesto gatvių nuotraukomis ir ragino atsargiai vairuoti.

„Centre ir Žaliakalnyje atsargiai važinėkit, nes dingusi elektra, viskas skendi tamsoje, išsijungę šviesoforai ir gatvių apšvietimas. Ypatingai atkreipčiau dėmesį į Jonavos, Šv.Gertrūdos, Gimnazijos, Birštono g., Karaliaus Mindaugo pr. Nėra elektros ir P. Kalpoko, Žemaičių g. bei visose kitos gatvėse į šoną nuo Savanorių pr.“, – feisbuke naktį parašė kaunietė Diana.

Bendrovės „Kauno gatvių apšvietimas“ dispečeris portalui kauno.diena.lt sekmadienio rytą teigė, kad elektros energijos tiekimas sutriko dėl ESO kaltės. Jis negalėjo tiksliai pasakyti, kiek laiko elektros nebuvo, – „gal valandą ar dvi“. Dispečerio teigimu, buvo užtemę ir Šilainių gatvės.

Bendrovės ESO atstovė Akvilė Adomaitytė patvirtino, kad elektra buvo dingusi dėl požeminio kabelio gedimo. Priežastis kol kas neaiški, tačiau tokie gedimai, anot A. Adomaitytės, yra gana reti.

„Apie 1 val. nakties Kaune elektros neturėjo maždaug 2600 vartotojų. Per valandą elektros tiekimas atstatytas didžiajai daliai gyventojų, o iki galo gedimas pašalintas 4 val. ryto“, – portalui kauno.diena.lt sakė pašnekovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kazys suvalkietis

Kazys suvalkietis portretas
DĖL SNORO AFEROS..... Šitas komentatorius tą patį šabloninį sakinį didžiosiomis raidėmis jau senai platina per daugelį lietuviškų portalų. Atrodo, kad ne iš Lietuvos. LRyte, kur matyti valstybių vėliavos, šis komentaras yra su švediška vėliava. Be abejo, tai Baranausko SNORO vagių šutvės pakalikas.

Policininkas

Policininkas portretas
Tas prezidentes smeizikas gyvena uk ,matomai snoro aferiugu giminaitis,ar lojalus vagis vatnykas pabeges is lt.

NA TAI

NA TAI portretas
Tas nuolatinis komentatorius matyt labai nori užsidirbti nemenką baudą, nes jo IP tai nustatomas. Buvo tokių budulių siūlytojų į kalėjimą ir panašiai, tai jiems atsirūgo tokios rašliavos.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių