Sekmadienį per dviračių maratoną mieste bus ribojamas eismas

Gegužės 12-ąją, sekmadienį, vyksiančio Kauno dviračių maratono metu bus uždarytas eismas M. K. Čiurlionio tiltu ir Europos pr. atkarpoje nuo M. K. Čiurlionio tilto iki Veiverių gatvės.

Eismo apribojimai negalios viešajam transportui, kuris šia trasa važiuos pagal pakeistą grafiką (http://kaunomaratonas.lt/autobusai), pranešė savivaldybė.

Eismas bus visiškai nutrauktas nuo 10.30 iki 11.30 val., nuo 12.00 iki 14.30 val ir nuo 15.45 iki 17.30 val. Pertraukų tarp lenktynių metu bus galima išvažiuoti iš Europos pr. ir Vinčų g. tik į Vilties g. ir Veiverių g. pagal eismo reguliuotojo nurodymus. Eismas į stoties/centro pusę bus uždarytas.

Viso renginio metu Fredos gyventojams bus palikta išvažiavimo juosta į Vilties g. Nuo 17.30 val. bus galima išvažiuoti į Veiverių g. ir Vilties g. pusę. Eismas bus atidarytas nuo 18.30 val. Viso renginio metu prie išvažiavimų budės tvarkdariai.

Eismas iš O.H. Minkovskių g. į Europos pr. ir per M.K.Čiurlionio tiltą bus uždarytas nuo 7 iki 18.30 val.

Maratonu siekiama populiarinti dviračių sportą ir sveiką gyvenimo būdą. Renginys taip pat prisideda prie lakūnų S. Dariaus ir S. Girėno legendinio skrydžio per Atlantą 80-jų metinių sukakties paminėjimo.

Daugiau apie maratoną – www.kaunomaratonas.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar sugebesit

ar sugebesit portretas
Butu geresne dovana miestui jei tie dviratininkai padarytu talka ir nors 1 km nutiestu dviracio tako

romas

romas portretas
Teslagalviai ar zinote kad panemunes gventojai susprogdinus pan .tilta negales pasiekti centra per ciurlionio tilta /kodel nelenktiniaujate juozapaviciaus prospektu

Zigfridas

Zigfridas portretas
Tam ir skelbiama išankstinė informacija, kad žmonės susiplanuotų savo sekmadieninę kelionę į miesto centrą ar kur kitur.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių