Seimo narys P.Gražulis sukėlė avariją, bet žmona jo nebars

Trečiadienį Kaune, Veiverių gatvėje, Seimo nario P.Gražulio vairuojamas automobilis „Toyota“ rėžėsi į moters vairuojamą „BMW“. Žmonės nukentėjo.

Kaunietės vairuojamas 3 serijos „BMW“ Veiverių gatvėje sukosi į kairę, o P.Gražulio vairuojamas automobilis „Toyota Corrola Verso“ rėžėsi į BMW galo kampą.

„Ji sukosi, o aš nepastebėjau posūkio signalo ir trenkiausi“, – kaltės neneigė Seimo narys.

Neprisistatę avarijos liudytojai pasakojo, kad avarijos kaltininkas buvo pernelyg suirzęs ir su į avariją patekusia moterimi kalbėjo gerokai pakeltu tonu, tačiau Seimo narys tvirtino, kad barnio nebuvo.

„Ne, nesipykom. Tačiau pripažįstu, kad buvau susierzinęs, nes skubu ir norėjau kuo greičiau užpildyti visus būtinus dokumentus. Juk tai eilinė avarija. Žmonės nenukentėjo“, – kalbėjo P.Gražulis.

P.Gražulio sudaužyta „Toyota“ važinėja jo žmona.

„Ar šiandien namuose gausiu pylos? Ne. Žmona užsienyje“, – šyptelėjo politikas.

P.Gražulis negali nusikratyti kelių erelio etiketės. Pavasarį paaiškėjo, kad per metus politiko nuomojamas visureigis „BMW“ keliasdešimt kartų užfiksuotas viršijantis leistiną greitį. P.Gražulis išsigynė beveik visų Kelių eismo taisyklių pažeidimo atvejų, nes teigė, kad vairavo ne jis, o greičio viršijimą užfiksavusių matuoklių padarytose nuotraukose sunku įžiūrėti, kas sėdi už vairo.

P.Gražulis pasižymėjo ne tik Lietuvos, bet ir Lenkijos keliuose. Lenkijos pareigūnai netgi buvo atsiuntę notą dėl chuliganiško Seimo nario elgesio Lenkijos keliuose. Pasak lenkų, P.Gražulis viršijo leistiną greitį, nestojo stabdomas, o sustabdytas mosavo diplomatiniu pasu.


Šiame straipsnyje: Petras Gražulis

NAUJAUSI KOMENTARAI

s

s portretas
jis keliu manijakas

paulius

paulius portretas
Negali būti, kad šitas pupulis vairavo. Jis niekada nevairuoja, kai viršija greitį ar ne vietoje pastato automobilį. Tad ir šį kartą ne jis prie vairo buvo.

Zyle

Zyle portretas
O lia lia pupulis gejus grazulis ?
VISI KOMENTARAI 48

Galerijos

Daugiau straipsnių