Seimas nekurs komisijos įvykiams Garliavoje tirti

Seimas ketvirtadienį atmetė Seimo narių mišrios grupės siūlymą į darbotvarkę įtraukti nutarimo projektą, kuriuo būtų sudaroma laikinoji tyrimo komisija mažametės perdavimo motinai Laimutei Stankūnaitei aplinkybėms tirti.

Už tokį siūlymą balsavo 24 Seimo nariai, prieš buvo keturi, 49 susilaikė. Balsavusių už buvo visose frakcijose, išskyrus liberalus ir socialdemokratus, balsavusių prieš ar susilaikiusių – visose frakcijose.

Į darbotvarkę įtraukti nutarimo projektą siūlė Seimo narys Gintaras Songaila, pabrėžęs, kad dabar būtina išsiaiškinti ir tai, kur yra mergaitė, kokia jos būklė.

Bene aktyviausiai siūlymui pasipriešino susisiekimo ministras Eligijus Masiulis, pareiškęs, kad neparuošto projekto negalima registruoti.

Ketvirtadienio rytą Kauno rajone, Garliavoje, Drąsiaus Kedžio ir L.Stankūnaitės dukra, kurią pastaruoju metu globojo teta Neringa Venckienė, vykdant teismo sprendimą buvo perduota motinai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ona

ona portretas
NE ne nereikia komisijos,miegokit toliau sau ramiai ir vienas kito poelgius etikos komisijoj prabusdami svarstykit. Tik rudeni atsigresite i tauta ir tada saldziai giedosit. Slykstu!. Jus jau seniai turejot rekte rekti,kad nedelsiant butu ispresta pedofilijos byka,kur daug neaiskiu zuvusiu ir nuzudytu. Labanakt , saldziu sapnu tautos isrinkiesiems.

Taip

Taip portretas
O ka cia tirti?Ivykdytas teismo sprendimas,auku nera,viskas taip ir turejo but.

blondine

blondine portretas
nebalsavau gal 10 metu,nes buvo jokio skirtumo kas valdzioje. Dabar balsuosiu,balsuosiu uz beleka,bet tik ne uz tuos kurie dabar valdzioje,tegu bus paskutiniai glusai,nes balaganas taip ar taip,nes slykstu ziuret i tokia abejinga musiu isrinktuju minia.
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių