S.Buškevičius: darykite vaikus, ir mokytojai turės darbo

Vicemeras Stanislovas Buškevičius turi vieną receptą, kaip spręsti švietimo problemas Kaune. Jo manymu, svarbiausia – vaikų kiekis.

Kauno savivaldybėje vykusiame Seimo Švietimo mokslo ir kultūros komiteto išvažiuojamajame posėdyje Seimo nariai, Švietimo ir mokslo ministerijos atstovai, miesto savivaldybės vadovai diskutavo, kaip ištaisyti anksčiau padarytas mokyklų tinklo pertvarkos klaidas. Paliestas ir katalikiškų mokyklų klausimas, nes jų pastaraisiais metais miesto taryba prisėjo kaip grybų.

Pertvarkos išvengusios katalikiškos mokyklos gerokai iškreipė švietimo sistema ir pridarė daug problemų kitoms švietimo ir ugdymo įstaigoms.

Vicemeras S.Buškevičius į šią situaciją žvelgia gerokai kitaip. Jo manymu, prisidengiant reforma vyksta kova prieš katalikybę.

Radikaliomis pažiūromis garsėjantis politikas posėdyje dalyvavusiems Seimo nariams, Švietimo ir mokslo ministerijos, savivaldybės ir mokyklų atstovams pasiūlė, kaip spręsti mokyklų tinklo klausimą. „Jei norite išspręsti problemas, darykite vaikus, ir mokytojai turės darbo“, – pareiškė S.Buškevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kembrikas

kembrikas portretas
Idomu ,kiek tas patrijotas vaiku turi.

Darykite

Darykite portretas
apkerpėjusių mokytojų mažinimo etatą, o ne vaikus.

jo

jo portretas
darykite vaikus, lietuvai truksta ubagu...
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių