Šalia Pažaislio vienuolyno naktį bus draudžiamas eismas

Miesto valdžia nusprendė Pažaislio vienuolyno prieigose nakties metu uždrausti transporto eismą.

Ketvirtadienį vykusio Eismo saugumo komisijos posėdžio metu buvo pritarta siūlymui šalia Pažaislio vienuolyno esančioje stovėjimo aikštelėje įrengti kelio ženklus, kurie draus transporto priemonių eismą ir statymą naktį, nuo 23 iki 6 val.

„Kartą teko vėlai vakare apsilankyti Pažaislio vienuolyne. Pakraupau, kai aikštelėje pamačiau apie 150 automobilių. Žmonės garsiai klausėsi muzikos, kimšo čeburekus. Nemanau, kad vienuolėms tai panašu į dangiškas gyvenimo sąlygas“, – rėžė mero patarėjas Aurimas Jaunarijus Ramoška.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės vadas Gintaras Gatulis patvirtino, kad ši aikštelė itin mėgiama jaunimo.

„Tenka dažnai vykti ir tramdyti neblaivius jaunuolius. Esame užfiksavę ir narkotikų vartojimo atvejų, dažnai kyla įvairių incidentų“, – tikino pareigūnas.

„Pažaislio vienuolynas yra šventa vieta, ir kai pašonėje naktį leidžiama garsi muzika, girtaujama, kyla muštynės, nemanau, kad galima sėdėti sudėjus rankas ir nieko nedaryti“, – teigė Eismo saugumo komisijos pirmininkas Vytas Bancevičius.

Šis apribojimas nebus taikomas Pažaislio kultūros ir turizmo centro svečiams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

h20

h20 portretas
o kam eilini karta drausti... siaip pagal tai kuom skundziamasi... tai jau yra viesosios tvarkos pazeidimas... vidurnakti garsi muzika, gerimai, razborkes... mentai jau gali imtis priemoniu, bet ... niekam neidomu.

inga

inga portretas
Labai gerai.

to h20

to h20 portretas
kai nori liksmintis nakti - eikit i klubus, pirtis, viesbucius, sodybas ar kokius laukus/miskus. Taciau Pazaislio vienuolynas, jo apylinkes tam visai netinka. Labai geras, tik paveluotas sprendimas
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių