S. Daukanto gatvėje – pavojingos duobės

  • Teksto dydis:

Miesto centrinėje dalyje žioji didelės duobės. Kauniečiai pastebi, kad jau kurį laiką S.Daukanto gatvėje vietomis nėra grotelių ant lietaus nuotekų kanalų, tad praeiviai gali laisvai įžengti į duobes ir susižeisti.

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai pranešė, jog S.Daukanto gatvėje reikia nuolat žiūrėti po kojomis, mat kitu atveju gali laukti rimtos traumos. Miestiečiai tikino, kad plačios grotelės nuo lietaus latakų jau kurį laiką dingusios, o naujų niekas neuždeda.

„Tas atsivėrusias duobes mačiau jau prieš Vasario 16-ąją. Per pačią šventę mieste buvo tūkstančiai žmonių, tad tikiuosi susižeidusių nebuvo. Nors labai keista, kad nepasirūpinama saugumu, nors S.Daukanto gatve eina daug pėsčiųjų. Juk šalia yra ir universitetas, žmonės eina į Vienybės aikštę, o čia – tokie plyšiai“, – savo pastebėjimais dalijosi kaunietis Gintaras. Vyras pridūrė, kad nesinorėtų tokias duobes matyti ir per Kovo 11-osios šventę, tad viliasi, jog grotelės bus sutvarkytos.

Skaitytojo nuotr.

Juk šalia yra ir universitetas, žmonės eina į Vienybės aikštę, o čia – tokie plyšiai.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, ar savivaldybė žino apie šią problemą S.Daukanto gatvėje. Paaiškėjo, jog miesto tvarkytojai jau yra informuoti ir artimiausiu metu lietaus latakai bus uždengti.

Kiek anksčiau miesto savivaldybė skelbė, jog šiais metais pradės tvarkyti Laisvės alėjos prieigas, tad remonto sulauks ir S.Daukanto gatvė. Planuojama šioje Kauno vietoje darbus pradėti po daugiau nei mėnesio.

„S.Daukanto g. tvarkymo darbai planuojami pradėti šių metų balandžio mėnesį. Šiuo metu vyksta darbų rangovo pasirinkimo procedūros. Rekonstrukcijos metu bus pakeista gatvės danga bei lietaus nuotekų sistema ir atnaujintas apšvietimas“, – komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.


Šiame straipsnyje: S. Daukanto gatvėatvira duobėduobėskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Paulius

Paulius portretas
Siulau bent maza atkarpa palikti po stikliniu gaubtu su uzrasu "Kupcinsko Kaunas". Tai istorijos dalis. Musu anukai negales patiketi, kad kazkas sugebejo tiek Kauno inftastruktura nuvaryt.

Žmogus

Žmogus portretas
Rusai puola iš po žemes

...

... portretas
Atšilo oras, tai iš požemių krabai į viršų lįsti pradėjo...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių