„Ryanair“ žiemą iš Kauno skraidins 8 kryptimis

Airijos skrydžių bendrovė "Ryanair" žiemos sezoną - nuo lapkričio iki kovo - iš antrojo pagal dydį Lietuvoje tarptautinio Kauno oro uosto ketina skraidinti 8 maršrutais, nors dar šiemet pavasarį ji grasino sumažinti skrydžių apimtis iš Kauno, jei nepavyks susitarti su Susisiekimo ministerija.

"Ryanair" planus Kaune vertiname palankiai, džiugu, kad atsiranda galimybė ir žiemą pasiekti šiltus kraštus", - BNS sakė susisiekimo viceministras ir buvęs Kauno oro uosto vadovas Arijandas Šliupas. 

Pasak jo, būsimo žiemos sezono krypčių skaičius, palyginti su praėjusiu sezonu, padidėjo.

"Einame link gero bendradarbiavimo. Mes ir "Ryanair" matome galimybių plėstis tiek Kaune, tiek Vilniuje", - BNS teigė A.Šliupas.

Jis patikino, jog jokių papildomų nuolaidų "Ryanair" nesuteikta, nors šiemet pavasarį bendrovė grasino sumažinti skrydžių apimtis iš Kauno, nes Susisiekimo ministerija nesutiko mažinti oro uosto mokesčių ir skirti daugiau pinigų skrydžių rinkodarai ir reklamai.

"Ryanair" pranešė, jog keleivius žiemą skraidins į Sardiniją, Pafosą, Bristolį, Dubliną, Frankfurtą, Londono Lutono bei Stanstedo oro uostus ir Oslą.

"Ryanair" pernai lapkritį į Vilnių perkėlė 6 kryptis, Vilniaus oro uostui pasiūlius nuolaidų ir konkuruodama su kita pigių skrydžių bendrove - Vengrijos "Wizzair". Tuomet "Ryanair" Kaune paliko tik 4 kryptis - į Bristolį, Dubliną, Frankfurtą ir Londoną (Stanstedo oro uostą).

„Raynair“ šiuo metu skraidina iš Vilniaus ir Kauno.


Šiame straipsnyje: Ryanairžiemos sezonaskryptys

NAUJAUSI KOMENTARAI

o............

o............ portretas
o kodel is kauno i milana nera skrydziu labai jau mes nepatenkinti
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių