„Ryanair“ iš Kauno skraidins į dar vieną Sicilijos miestą

  • Teksto dydis:

Pigių skrydžių oro bendrovė "Ryanair" nuo pavasario iš Kauno pasiūlys dar vieną naują maršrutą į Sicilijos pietuose esantį miestą Komisą. Skrydžiai, kurie prasidės nuo kitų metų kovo 30 d., į Italijos salą bus vykdomi du kartus per savaitę – ketvirtadieniais ir sekmadieniais.

Iš viso 2014 m. vasarą aviakompanija "Ryanair" iš Kauno pasiūlys skrydžius 21 kryptimi.

"Aviakompanija "Ryanair" džiaugiasi galėdama pasiūlyti dar vieną maršrutą iš Kauno. Skrydžiai šia kryptimi bus vykdomi du kartus per savaitę, todėl į šį kraštą bus galima keliauti ne tik savaitgaliui, bet ir ilgesnėms atostogoms. Norintys įsigyti bilietų, netrukus tai galės padaryti "Ryanair" tinklalapyje", – sakė "Ryanair" pardavimų ir rinkodaros vadovė Šiaurės ir Baltijos šalims Elina Hakkarainen.

Jos teigimu, šia proga bendrovė siūlo įsigyti 100 tūkst. bilietų visomis 'Ryanair" kryptimis, įskaitant keliones iš Kauno į Kaljarį bei Oslą Rygę, tik už 55 litus į vieną pusę. Pasiūlymas galioja kelionėms 2014 metų sausio ir vasario mėnesiais, skrendant pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais ir ketvirtadieniais. Pasiūlymas galioja bilietus perkant iki 2013 m. gruodžio 5 d. 


Šiame straipsnyje: RyanairskrydžiaiSicilija

NAUJAUSI KOMENTARAI

mhykfgvjhmbn

mhykfgvjhmbn portretas
sala

jfgdhg

jfgdhg portretas
o sicilija - ne miestas? kazko nesupratau
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių