Rūko žabangos Kaune buvo bevaisės

Nuo ankstyvo ryto Kaune tvyrojo rūkas, tačiau kauniečiai, regis, buvo itin atidūs kelyje, nes neužfiksuotas nė vienas eismo įvykis. Tai patvirtino Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Kęstutis Kasciukevičius.

Kelininkų teigimu, naktį vakarų Lietuvoje palijo. Dėl tvyrančios drėgmės didžiojoje šalies dalyje kilo rūkas. Matomumas siekė 50-200 metrų.

Nepalankios oro sąlygos visiškai nesutrikdė Kauno oro uosto darbo.

„Šiandien visi skrydžiai vyko pagal numatytą grafiką. Rūkas tikrai buvo stiprus, tačiau oro uostas yra dėkingoje meteorologinėje zonoje, nes rūkas sklaidėsi labai greitai“, – portalui 1kaunodiena.lt sakė Kauno oro uostui laikinai vadovaujanti Jūratė Baltrušaitytė.

Ji džiaugėsi, kad oro uostas dėl šį mėnesį galėjo pagelbėti ir kaimynams.

„Spalį pagelbėjome kaimyniniams oro uostams. Dėl prasto oro iš Rygos priėmėme aštuonis skrydžius, o iš Vilniaus – penkis“, – sakė J. Baltrušaitytė.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, pirmadienį bus nepastoviai debesuota. Laukiama nuo 1 iki 7 laipsnių šilumos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kns

kns portretas
Kaunas kuo toliau tuo daugiau rodo pvzd visai lietuvai.As net pajautes kad musu vairuotojai darosi geresni.:)Gi nepriskubesim.Min gali islost 5 minutes bet prisivyrt koses greciau gali.:)Taip kad elkimes taip kaip noretumem kad su mumis elgtusi aciu:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių