Rugpjūčio viduryje bus atnaujintas eismas Jurbarko gatve

Liepos mėnesį prasidėję Jurbarko g. remonto darbai jau juda link pabaigos. Vilijampolės gyventojai jau rugpjūčio viduryje galės grįžti į įprastas vėžias.

„Darbininkai jau baiginėja paskutinius darbus, todėl rugpjūčio 19 dieną žadama atnaujinti eismą šia gatve“, – džiugiomis žiniomis pasidalino Kauno miesto savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Paulius Keras.  

Inžinerinius tinklus kelininkai Jurbarko g. pradėjo keisti dar birželį, tačiau transporto eismas buvo uždraustas liepą, kuomet rangovai pradėjo asfalto keitimo darbus.

Po remonto kauniečiai galės džiaugtis atnaujinta danga, nes kelininkai paklojos naują asfalto sluoksnį, be to, buvo pakeisti ir visi seni šaligatviai. Nauja asfalto danga buvo paklota ir Raudondvario pl., Panerių g. bei Jurbarko g. žiedinėje sankryžoje.

„Kai atnaujinsime eismą, viešasis transportas vėl važinės įprasta tvarka, kuri buvo prieš remontą, tačiau nuo rugpjūčio 19 d. startuos rudens tvarkaraščiai, t.y. troleibusai ir autobusai važinės dažniau nei vasaros metu“, – akcentavo P. Keras. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

jo

jo portretas
tai ,kad dar ne viena nauja plytele nepaklota o cia jau sako ,kad visi saligatviai sudeti

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Bordiurus keitė prieš metus.Idomu ar tuos pačius paliks?

Vairuotojas

Vairuotojas portretas
Bordiurus keitė prieš metus.Idomu ar tuos pačius paliks?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių