R.Ščiogolevaitė ir A.Gruodytė persikūnijo į pasakų herojes

Prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ surengtoje išskirtinėje fotosesijoje dainininkė Rūta Ščiogolevaitė ir aktorė Agnė Grudytė įkūnijo vienų gražiausių pasaulio pasakų herojes – Sniego karalienę ir Pelenę. Dvi garsios moterys puikiai įsijautė į naujus vaidmenis, tačiau sutartinai tvirtino, jog realiame gyvenime jose telpa gerokai daugiau nei vienas personažas.

Įspūdingu Sniego karalienės grimu bei kostiumu pasipuošusi Rūta ir Pelenės apdarą dėvinti Agnė šiai fotosesijai buvo rengiamos ir grimuojamos kelias valandas. Rūtai teko sudėtinga užduotis išlaikyti sunkų karalienės apsiaustą, o priklijavus ilgas blakstienas dainininkė vos galėjo atsimerkti. Bet įsikūnyti į personažą jai pavyko puikiai.

„Tai nereiškia, kad esu į ją panaši, – tikino ji. – Net ir pačios pasakos skaičiusi nesu, vaikystėje mėgiamiausia mano pasaka buvo apie Undinėlę.“

Agnė sakė visai nenustebusi, kad jai buvo skirtas Pelenės vaidmuo.

„Mano gyvenime dažnas reiškinys, kad gaunu tik tokius vaidmenis – geros, nuoširdžios, paprastos merginos. Daug kas sako, kad man tai ant kaktos parašyta, – juokėsi mergina. – Bet pati save pažįstu daug geriau, todėl galiu patikinti – kaip ir kiekviena moteris, moku būti ir gera, ir raganiška. Naujos situacijos atskleidžia vis naujus bruožus,“ – prisipažino ji.

„Pasaką apie Pelenę žinau iki kaulų smegenų ir esu skaičiusi ne vieną jos versiją. Pelenės istorija graži pirmiausia tuo, kad laimi gėris. Gyvenime ir Pelene nesu buvusi, ir princese nepavirtau. Bet kūryboje viskas įmanoma,“ – kalbėjo Agnė.

Įvertinti šių dviejų gražių ir talentingų moterų įvaizdį visi galės jau netrukus. Kalėdinės reklamos kampanijos veidais tapusios Rūta ir Agnė jau nuo lapkričio 24 dienos pakvies apsilankyti stebuklingame „Megos“ pasakų pasaulyje, kur įspūdingose dekoracijose atgis mylimiausios vaikystės pasakos: „Sniego karalienė“, „Pelenė“, „Joniukas ir Grytutė“, „Snieguolė ir septyni nykštukai“, „Drakono pilis“, o šių pasakų personažai pakvies visas šeimas kartu puikiai praleisti laiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių