R.Ozolas kreipiasi į I.Degutienę, kad ji surastų mergaitę

Nepriklausomybės akto signataras Romualdas Ozolas ketvirtadienį spaudos konferencijoje kreipėsi į Seimo pirmininkę Ireną Degutienę, kad ji „surastų mergaitę“, ketvirtadienį perduotą motinai, įsitikintų, kad ji sveika, ir praneštų prie Prezidentūros susibūrusiai miniai, kad „viskas pakenčiama“.

„Atstovaudamas viešajai nuomonei, kreipiuosi į Lietuvos Respublikos Seimo pirmininkę Ireną Degutienę, kad ji pasinaudodama visais savo turimais įgaliojimais, susirastų mergaitę, nuvyktų pas ją, įsitikintų, kad ji, kaip yra tvirtinama, sveika, ateitų rytoj į S.Daukanto aikštę ir pasakytų ten susirinkusiems žmonėms, kad viskas šiuo metu yra pakenčiama“, – kalbėjo R.Ozolas.

„Tai, manau, yra vienintelis vilties ženklas po to, kai prezidentė nerado galimybės ateiti pas žmones ir išvyko palikdama mus čia, šitokioje stresinėje būsenoje“, – kalbėjo signataras.

Policijos vadovybė teigia, kad mergaitė su mama gyvens saugioje įslaptintoje vietoje, vaiką lankys Vaiko teisių apsaugos tarnybos specialistė, turinti teisę dirbti su slapta informacija. Policijos generalinio komisaro pavaduotojas Renatas Požėla taip pat sakė, kad motina su mergaite negalės išvykti į užsienį.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė ketvirtadienį išvyko į Čikagą, kur dalyvaus NATO viršūnių susitikime.

Premjeras Andrius Kubilius ketvirtadienį pranešė, kad nerimą keliančių žinių, susijusių su mergaitės būkle, nėra, tačiau R.Ozolas pareiškė, kad jis premjeru nepasitiki.

„Nei vaiko teisių apsaugos tarnyba, nei premjeru bent aš asmeniškai nepasitikiu. Jeigu yra galimybė ieškoti dar pasitikėjimo minimumo, tai jį matau šiuo atveju net ne Seimo pirmininkės asmenyje, o Irenos Degutienės asmenyje, kuri galėtų pasinaudoti Seimo pirmininkės įgaliojimais ir autentiškai paliudyti savo garbę ir savo sąžine paliudyti apie mergaitę tai, ko negali paliudyti šiandien niekas“, – sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
islindo post faktum dar vienas Pilypas

as

as  portretas
nu cia dabar ozas nepasitiki , savo bendradarbiais dar graziausia , senis jau nukvakess

jo

jo portretas
ana mergaite dingo,dings ir sita
VISI KOMENTARAI 139

Galerijos

Daugiau straipsnių