Naujuosius kauniečiai pasitiko pasinėrę į šokių muzikos fiestą

Kaunas ir šiemet Naujuosius metus pasitiko triukšmingai bei nuotaikingai. 

Linkėjo sveikatos

Viena didžiausių traukos vietų sekmadienio vakarą buvo Rotušės aikštė. Čia žmonės sutikti Naujųjų metų pradėjo burtis apie 21 valandą – girdėjosi ne tik šurmulys, bet ir muzika. 

Porą valandų iki vidurnakčio prasidėjusioje naujametinėje šokių muzikos fiestoje linksminosi įvairaus amžiaus žmonės. Vieni čia atvyko poromis, kiti – su gausia draugų kompanija ar giminaičių būriu. Kartu su gerai nusiteikusiais tėvais trypė ir mažieji renginio dalyviai.

Smagiai kartu su didžiule minia praleisti paskutinį 2017-ųjų metų vakarą ir sulaukti pirmųjų 2018-ųjų metų minučių nusprendė ne tik nemažai kauniečių,  bet ir svečių iš kitų Lietuvos miestų, ir net užsienio. Kalbintas svečias iš Kaliningrado teigė, kad į Kauną atvyko specialiai sutikti Naujųjų metų ir tam pasirinko Rotušės aikštę. Vyras visiems  portalo kauno.diena.lt skaitytojams ir kauniečiams linkėjo daug laimės ir sveikatos.

Kalbintas svečias iš Kaliningrado teigė, kad į Kauną atvyko specialiai sutikti Naujųjų metų ir tam pasirinko Rotušės aikštę.

Panevėžiečių šeima pasakojo, kad turi tradiciją kasmet Naujuosius metus sutikti vis kitame mieste. Šiemet tam pasirinko Rygą, bet pamatę, kad iki jos nespės nusigauti, apsistojo Kaune.

"Graži šventė, linksma, viskas gerai. Čia atėjau po Šv. Mišių. Truputį pabūsiu ir eisiu namo. Visiems linkiu gerų metų ir Dievo palaimos", – linkėjo kaunietė, į aikštę užsukusi su draugėmis.

Drąsiai pats į pašnekovus pasisiūlęs berniukas tvirtino, kad metai jam buvo labai geri, tačiau dar nesugalvojęs, ką galėtų visiems palinkėti. "Bet tam sugalvoti turiu dar visus metus", – nepasimetė berniukas. Jo mama sūnų gyrė, kad šis šiemet išmoko skaityti ir rašyti.

Rotušėje 2017-uosius kartu su visais palydėjo ir studentas iš Pietų Korėjos. Jis tikisi, kad užsimezgusi jo draugystė su lietuvaite toliau tęsis ir tik stiprės, o Kaunui ir kauniečiams linkėjo kuo geresnių metų ir toliau išlikti veržliais.

Tarp kalbintų kauniečių išsakytų linkėjimų dažniausiai nuskambėjo laimės ir sveikatos. "Gal skamba banaliai, bet sveikata yra svarbiausia. Jeigu bus jos, galime susikurti tokį gyvenimą, kokį tik norime. O be sveikatos nebus miela ir visa kita. Tad linkiu būti sveikiems, ir metai tikrai bus geri", – optimizmo nestokojo viena iš daugybės užšnekintų šventės dalyvių.

Išnaudojo išmaniąsias kubų sienas

Modernia diskoteka virtusi Rotušės aikštė puikiai išnaudojo išmaniąsias kubų sienas. Viename langų – įkurdintas didžėjus.

Sienoje buvo įmontuoti 12 lazerių, galinga kita specialaus apšvietimo ir efektų įranga kartu su didžėjaus parinktais ritmais visus pamažu įtraukė į išskirtinio vakaro magiją.

Vidurnakčio įspūdžiui ir metų virsmo jauduliui sustiprinti organizatoriai paruošė pirotechninių efektų.

Renginį organizavo bendrovė „Medusa Concert“ su jos vadovu Remigijum Knabiku priešaky. 

Čia galėjote stebėti tiesioginę renginio transliaciją. Transliacijos rėmėjas – „Tete-a-tete“ kazino.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

FREDA

FREDA portretas
SUPER ,LINKSMAI PRALEIDOM LAIKA , kam nepatinka ,pasiulymas neiti ir nebumbeti..SU NAUJAIS 2018..

Aš portretas
Pabuvome vos kelias minutes ir išėjome. Nenormalus triukšmas, jokios muzikos realiai ten nebuvo. Tiesiog daug daug daug nežmoniško triukšmo, kuris tinka gal tik mėgstantiems pagerti. Eglutė, negana, kad ir taip buvo apstatyta dėžėmis ir reklaminiais automobiliais, tai dar papildomų pastolių pristatatė

Dalyvavusi

Dalyvavusi portretas
Buvau, patiko, labai grazu ir ispudinda. Muzika, lazeriai viskas puiku. Kas nebuvo, gal tas tegul ir varo, kaip negerai kazkas... O kiek maciau visi ten buvusieji puikiai leido laika, veidai pilni sypsenu. Labai super!!
VISI KOMENTARAI 29

Galerijos

Daugiau straipsnių