R.Mikaičio šeimos turtą valdo mero žmona

Paskelbtose 2010 m. politikų ir pareigūnų turto deklaracijose nurodoma, kad Kauno meras Rimantas Mikaitis su žmona Giedre bendrai turėjo 480 tūkst. litų turto.

Tiesa, pačiam politikui iš šių lėšų priklausė tik 60 tūkst. litų, likusi suma – žmonai. Kauno meras taip pat buvo neatidavęs 17 tūkst. litų paskolos.

Vilniaus mero Artūro Zuoko ir jo žmonos Agnės Zuokienės bendras turtas su piniginėmis lėšomis pernai siekė beveik 6 mln. litų.

Klaipėdos mero Vytauto Grubliausko šeimos turtas siekė 369 tūkst. litų. Iš jų 234 tūkst. litų sutuoktiniai buvo sukaupę pinigais.

Šiaulių mero Justino Sartausko šeimos turtas siekė 415 tūkst. litų. Iš jų beveik 100 tūkst. litų sudarė santaupos.

Panevėžio meras Povilas Vadopolas deklaravo turįs 420 tūkst. litų vertės turto ir dar 38 tūkst. litų paskolinęs.

Paskelbtose 2010 m. politikų ir pareigūnų turto deklaracijose registruota tik maža dalis savivaldybės tarybos narių, nes daugelis jų į miesto valdžią buvo išrinkti tik šiemet ir anksčiau deklaracijų viešinti neprivalėjo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilnius valdo

Vilnius valdo  portretas
Na ka gi. Pries Zuoka Mikaitis varguolis.

fitas

fitas portretas
Jis nieko gero nenuveike Kaunui ir jo zmonems, vadovaujant A.Kupcinskui,kartu dirbo vienoje komandoje,tai ka jis gero nuveiks budamas meru ??????Vienu zodziu ,Lietuva iklimpus i baises pinkles .... .Is ju issikapstyti nei vienas is renkamu ir isrinktu nesuinteresuotas.Tai didziule beda Lietuvai... .

kodas

kodas portretas
Idomu ,kada pasidomes VMI ; STT ; FNTT tarnybos,kada visi "milijonieriai" bus susodinti uz nesumoketus mokescius,uz pajamu slepima,uz nemokejima sodrai ir t.t... . Dings tada "milijonieriai "... .
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių