Rašyk Kalėdų Seneliui ir keliauk į Maroką!

Kalėdų Senelio dovanų laukia ir didelis, ir mažas. Ne ką mažiau dėmesio tikisi ir pats žilabarzdis, su malonumu skaitantis kiekvieną laišką, kad ir koks jis būtų – linksmas, liūdnas, eiliuotas ar pieštas. Mūsų grupės dienraščiai ir kelionių organizatorius „Magelano kelionės“ kviečia skaitytojus parašyti Kalėdų Seneliui ir pasinaudoti galimybe laimėti kelionę į Maroką.

Gruodžio 7-ąją dienraščiai „Kauno diena“, „Vilniaus diena“, „Klaipėda“ visiems savo skaitytojams dovanos nemokamą priedą – spalvingą žurnalą „Kalėdinis kalendorius“, kuriame bus įdėtas stebuklingas vokas. Radę voką, pasitelkite savo fantaziją, parašykite Kalėdų Seneliui laišką, atneškite jį į redakciją, o mes pasirūpinsime, kad Jūsų žinia pasiektų žilabarzdį. Kurti laišką gali kiekvienas – rašyti nemokančius vaikus kviečiame jį paprasčiausiai nupiešti. Svarbiausia – kad Jūsų kūrinys būtų nuoširdus ir originalus.

Kiekviename mieste – Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje – iš gautų laiškų bus išrinkta po 20 originaliausių laiškų. Vėliau visi jie atsidurs stebuklingame Kalėdų Senelio maiše, iš jo burtų keliu bus išrinktas vienas laiškas, kurio autoriui atiteks kelionių organizatoriaus „Magelano kelionės“ prizas – kelionė į Maroką dviem asmenims.

„Laimėję kelionę į Maroką pasinersite į stebuklingą tūkstančio ir vienos nakties pasaką su Sacharos mistika, Atlaso kalnų didybe ir spalvinga berberų kultūra. Keliausite Lietuvos Magelano – Dainiaus Kinderio pramintais takais senųjų miestų labirintais, kalnų serpantinais, dykumų oazėmis ir Atlanto vandenyno pakrante jo paties sukurtu maršrutu. Nors Dainius keliavo po kelias dešimtis Afrikos šalių, Marokas – jo mėgstamiausia kryptis Afrikoje“, – žada kalėdinę staigmeną parengęs kelionių organizatorius.

Dar du burtų keliu išrinkti laimingieji finalo dalyviai suaugusiųjų ir trys – vaikų kategorijoje bus apdovanoti įspūdingais kalėdiniais prizais.

Laiškų laukiame adresais: Vilniuje – Labdarių g. 8, Kaune – Kęstučio g. 86, Klaipėdoje – Naujojo Sodo g. 1A, „K centre“.

Remėjai:


Šiame straipsnyje: konkursasKalėdoskelionėprizas

NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
OBA reikes sudalyvauti!!!! :D

antanas

antanas portretas
geras

modestas

modestas portretas
lbsadreavkaslbbersanstrssklmsnanskčrtlbas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių