Ramučiuose pradedama Centrinės gatvės rekonstrukcija

  • Teksto dydis:

Kauno rajono savivaldybės administracija su bendrove „KRS" pasirašė rangos darbų sutartį dėl Centrinės gatvės lietaus nuotekų tinklų įrengimo Ramučiuose.

Planuojama, kad darbai turėtų būti užbaigti kitų metų pradžioje. Rangos darbų vertė – apie 300 tūkst. eurų.

Tai pirmasis pilnos Centrinės gatvės rekonstrukcijos etapas. Kauno rajono savivaldybė yra parengusi jos apšvietimo projektą, o „Giraitės vandenys„ – vandens ir buitinių nuotekų tinklų įrengimo projektą.

Šiuo metu vyksta ir valstybinės reikšmės rajoninio kelio Nr. 1919 Ramučiai–Martinava ruožo nuo 0,00 iki 1,412 km (Centrinė g. Ramučių k.) rekonstravimo viešasis pirkimas.

Tikimasi, kad rangovas bus pasirinktas iki šių metų pabaigos ir kitas Centrinės g. užbaigimo etapas prasidės 2017 metų pavasarį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonas

jonas portretas
labai gera nuotrauka fotografuota prie ramuciu pradines mokyklos akivaizdziai matosi pats pavojingiausias ruozas nei perejos vaikams nei saligatviu iki nelaimes vienas zingsnis zones nesiskundzia nei apsvietimu nei lietaus kanalizacijom uz ruos pinigus sutvarkykit centrine gatve apribokit greiti irenkit prie mokyklos saugia pereje suremontuokit saligatvius darykit kas reikalinga zmonem o ne savo kisenem

Ss

Ss portretas
Ką bendro turi Kauno gatvės, jo meras ir planai Kauno rajone? Ar svarbu pabambėti, nors ir ne į temą?

giedrius

giedrius portretas
Aš žiuriu meras kelius tvarko tik ten,kur daug nuosavų namų,o tai reiškia ir verslininku daug.Aukštieji šančiai apleisti iki nukritimo,dvi pagrindinės gatvės klaikios,net lopams pinigų nėra.Bet šalia esantis mažytis akligatvis buvo rennovuotas pilnai,danga keista visa.Matyt ten koks nomenklatūrininkas gyvena ar mero draugelis.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių