Krepšinio sirgaliai neabejoja: lietuviai parklupdys serbus

Šiandien krepšinio sirgaliams – šventė. Prasidėjo Europos krepšinio čempionatas, kuris truks tris savaites. Lažybų punktus užgulę aistruoliai tiki, kad pirmoji dvikova bus sėkminga Lietuvos krepšinio rinktinei.

Šiandien krepšinio sirgaliams – šventė. Prasidėjo Europos krepšinio čempionatas, kuris truks tris savaites. Lažybų punktus užgulę aistruoliai tiki, kad pirmoji dvikova bus sėkminga Lietuvos krepšinio rinktinei.  

Įveiks serbus?

Tai, kad lietuvių krepšinio sirgaliai nusiteikę itin optimistiškai, patvirtino trijų lažybų bendrovių – „Top Sport“, „Orakulas“ bei „TonyBet“ – atstovai.

„Mūsų sirgaliai įsitikinę, kad lietuviai ne tik šiandien įveiks serbus, bet ir taps čempionato nugalėtojais“, – portalui kaunodiena.lt sakė „Top Sport“ direktorius Gintaras Staniulis.

Daugiau nei 90 proc. šių trijų lažybų punktų klientų šiandien stato už Lietuvos pergalę.

 „Spėjama, kad Lietuvos pergalė nebus labai lengva, lietuviai turėtų laimėti 5-6 taškų skirtumu“, – pabrėžė „TonyBet“ atstovas Antanas Merkys.

Nukarūnuos ispanus?

„Top Sport“ direktorius G. Staniulis užsiminė, kad dar vakar buvo daugiau sirgalių, tikinčių, kad čempionatą laimės Graikija, tačiau šiandien situacija pasikeitė. Lietuviai užplūdo lažybų punktus ir spėja, kad mūsiškiai, kaip ir prieš 10 metų, aukštai į viršų kels čempionų taurę bei pasipuoš aukso medaliais.

Jeigu šiuo metu žmogus pastatys 100 litų už tai, kad Lietuva užims pirmą vietą čempionate, jis laimės 800 litų. Lažybininkai įsitikinę, kad yra keturios rinktinės, kurios šįmet gali nuo pjedestalo nuversti ispanus. Tai Graikija, Prancūzija, Lietuva ir Slovėnija. Vis dėlto daugiau vilčių dedama į Lietuvą.

„Lietuviai mano, kad auksą laimės Lietuva, antroji vieta prognozuojama Ispanijai, o trečia – Graikijai“, – sakė „TonyBet“ atstovas A. Merkys.

Ispanijos krepšinio rinktinė Europoje nuo 2009 metų buvo neįkandamas riešutėlis. Ji 2012 m. Londono olimpiadoje pasipuošė sidabro medaliais.  

Autsaideriais lietuviai šįkart laiko Didžiosios Britanijos, Švedijos ir Belgijos rinktines.

Nepagailėjo ir 8 tūkst. litų

Lažybų bendrovės „Orakulas“ analitikas Justas Naulickas atskleidė, kad lietuviai negaili pinigų lažyboms.

„Tikrieji sirgaliai stato prieš kiekvienas varžybas ir statymų suma svyruoja nuo 20 iki 100 litų“, – sakė analitikas. Atsiranda ir tokių, kurie lengva ranka atsisveikina su tūkstančiais litų. 

„Vienas žmogus pastatė net 8 tūkst. litų“, – įspūdingą sumą įvardijo J. Naulickas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių