Prisiekė naujas miesto tarybos narys

Kauno taryboje – naujas veidas. Antradienį prisiekė naujas tarybos narys Algis Raižys.

Tarybos posėdis šiandien prasidėjo naujo nario priesaika. A.Raižys pakeitė praėjusią savaitę tarybos nario mandatą praradusį Kęstutį Mazurkevičių.

Iš visuomeninio komiteto „Kaunas – kitokia Lietuva“ atstovo Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) mandatą atėmė dėl to, jog jis gyvenamąją vietą buvo laikinai deklaravęs Kauno rajone. K.Mazurkevičius tikino, kad VRK sprendimo teismui neskųs.

Savivaldybių tarybų rinkimų įstatymas numato, kad savivaldybės tarybos nario įgaliojimai nutrūksta prieš terminą, kai jis išvyksta nuolat gyventi už savivaldybės, kurios tarybos nariu yra išrinktas, teritorijos ribų.

„Kauno diena“ primena, kad visuomeniniame komitete „Kaunas – kitokia Lietuva“ permainos vyksta jau ne pirmą kartą. Į Seimą išrinktą Kęstutį Pūką pakeitė jo žmona Lina. Ši frakcija Kauno miesto savivaldybės taryboje turi tris mandatus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ars

ars portretas
Gal pensininkus isvare ir liko vietos jaunesniems,kurie negaus ir dideli atlyginima ir didele pensija.

GRALIS

GRALIS portretas
Pagyvensim pamatysim. Vyras gal visai neblogas.

Kaip

Kaip portretas
ant valstybinės? tai kur tarnybos žiūri? tai ką dabar taryboje veiks, jei iki tol darė tokias "makles"? ar tikisi, kad pūkas pridengs? gyrėsi, kad daug jam sumokėjo, įdomu už ką? galėtų ir žurnalistai pasidomėti
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių