Priklausomybės ligų centre – naujos patalpos vaikams ir jaunimui

Birželio 22-oji Kauno apskrities priklausomybės ligų centre, įsikūrusiame Kaune, Giedraičio gatvėje, – ypatinga. Tai diena. kai buvo atidarytos naujos vaikų ir jaunimo skyriaus patalpos. Patalpų renovaciją tiek lėšomis, tiek ir tiesiogine veikla rėmė tarptautinė įmonė „Intermedix“, taip pat prisidėjo ir bendrovės „Gairita“ vadovas Raimundas Jonas Paškevičius. Naujų vaikų ir jaunimo skyriaus patalpų atidarymo ceremonijoje dalyvavo projekto rėmėjai, priklausomybės ligų centro personalas bei centre besigydantis jaunimas.

Visus susirinkusius pasveikino bei padėkos žodžius tarė priklausomybės ligų centro vadovas Tautvydas Zikaras bei vaikų ir jaunimo skyriaus vedėja Žaneta Žalkauskaitė. Abu jie akcentavo, kad yra be galo dėkingi visiems, kurie prisidėjo prie naujų skyriaus patalpų įrengimo bei džiaugėsi, kad pagaliau jaunimas turės patogias ir jaukias erdves, kuriose galės leisti laiką gydymo metu. Patalpų renovacijos rėmėjai buvo apdovanoti gėlėmis bei simbolinėmis lentelėmis su padėka už paramą ir pagalbą kuriant vaikų ir jaunimo skyriaus gerbūvį.

Simboliškai perkirpus juostelę ir oficialiai paskelbus naujų patalpų atidarymą, visi susirinkusieji turėjo galimybę apžiūrėti atliktų darbų rezultatus. Kiekvieno akis džiugino šviesios erdvės, naujas laisvalaikio bei virtuvėlės inventorius. Vietos tikrai nemažai, todėl jaunimas turės visas galimybes jaukiai, patogiai ir, svarbiausia, saugiai leisti laiką ir sveikti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių