Prieš Vėlines – Kauno pareigūnų rekomendacijos

  • Teksto dydis:

Daugeliui gyventojų lankant artimųjų kapus, keliuose jau pastebima ženkliai padaugėjusių transporto priemonių, daugelis išvyksta iš namų, tad Kauno apskrities policijos pareigūnai gyventojams primena išlikti budriems ir atsargiems, kad Visų Šventųjų ir Vėlinių dienos praeitų saugiai ir ramiai.

Keliuose ženkliai suintensyvėjus eismui, Kauno apskrities policijos pareigūnai primena būti itin atidiems, neskubėti, pasirinkti ne maksimalų leistiną, o saugų greitį. Taip pat kai kur gali susidaryti spūstys, tad apgalvokite tai planuodami savo kelionę ir maršrutą. Automobilius statykite leistinose vietose, kad nebūtų trukdomas eismas, o automobiliuose nepalikite jokių vertingų daiktų, svarbių dokumentų.

Kauno apskrities policijos pareigūnai taip pat įspėja gyventojus, išvykstančius iš namų, įsitikinti, ar paliekant namus langai gerai uždaryti bei užrakinti duris. Pėstieji irgi turėtų pasirūpinti savo ir artimųjų saugumu – tamsiuoju paros metu būtinai dėvėkite atšvaitą gerai matomoje vietoje.

Siekiant užtikrinti gyventojų saugumą, didelis dėmesys bus skiriamas patruliavimui tiek prie kapinių, tiek keliuose. Taip pat primename, kad visuomet tik pastebėję galimai daromą teisės pažeidimą, nedelsiant apie tai informuotumėte bendruoju pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių