Prieš teismą stos mažametę pusseserę išžaginęs garliaviškis

Kauno apygardos prokuratūra, bendradarbiaudama su Kauno rajono Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnais, teismui perdavė mažametę seksualiai prievartavusio ir išžaginusio 24 metų Garliavos gyventojo D. S. baudžiamąją bylą.

Remiantis ikiteisminio tyrimo metu surinktais duomenimis, 2007 metais D. S., panaudodamas fizinį smurtą ir grasindamas nužudyti nukentėjusios šeimą, ne kartą pasinaudojo mergaitės bejėgiška būkle ir tenkino lytinę aistrą prieš mažametės valią.

Teisme valstybinį kaltinimą palaikysiančio prokuroro teigimu, D. S. šiuos nusikalstamus veiksmus atliko būdamas apsvaigęs nuo alkoholio.

„Nors apie šią nusikalstamą veiką buvo sužinota tik po ketverių metų, tai nesutrukdė tinkamai atlikti ikiteisminį tyrimą: per dvi savaites buvo atlikti visi proceso veiksmai, kartu su ikiteisminio tyrimo teisėju apklausėme nukentėjusiąją teismo vaikų apklausos kambaryje“, – sakė Kauno apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras Andrius Kiuršinas.

Be to, D. S. patrauktas baudžiamojon atsakomybėn ir už nepilnamečio sumušimą. Jam nustatytas nežymus sveikatos sutrikdymas.

Praeityje neteistam D. S. už šias nusikalstamas veikas gresia maksimali laisvės atėmimo bausmė iki 15 metų, pranešė Kauno apygardos prokuratūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesistebiu

nesistebiu portretas
juk pedofilam Lietuvoje suteikta laisve,

Nu jo

Nu jo portretas
kedys pedofilas buvo dabar skucasna ovenskus advokotavo kad isteisintu pedofilus.stai tokia garliava.

Kostas

Kostas portretas
Kai neveikia pogrindinės slaptosios jėgos galima labai operatyviai ištirti ir perduoti bylą į teismą. Kažkodėl nereikia perdavinėti iš vienos prokuratūros į kitą, o iš tos į generalinę ir atvirkščiai. Generalini prokurore, kas tasai nematomas "lėlininkas"?
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių