Prieš Kalėdas Kaune šurmuliuos ūkininkų turgeliai

Lietuvos ūkininkai Kalėdų laukiantiems kauniečiams kitą mėnesį surengs šventinius mobiliuosius turgelius. Juose bus prekiaujama kaimiškais produktais, o kaimiškos kapelos kvies miestiečius pasilinksminti.

Paskanauti ir nusipirkti lietuviškuose ūkiuose išaugintos produkcijos gruodžio 21 d. žemdirbiai miestiečius pakvies į aikštę prie Karmelitų bažnyčios. Gruodžio 22 d. ūkininkai rinksis Steigiamojo Seimo aikštėje, esančioje greta Birštono ir Šv. Gertrūdos gatvių sankirtos. Šiose vietose bus prekiaujama nuo ankstaus ryto iki 19 val.

Anot savivaldybės atstovų, ūkininkai pažadėjo prekiauti tik natūraliais savo užaugintais arba perdirbtais produktais.

Žemės ūkio kooperatyvo „Lietuviško ūkio kokybė“ direktoriaus pavaduotoja Vilma Eimutienė pripažino, kad ūkininkai šiek tiek nerimauja dėl pirkėjams įprastos mobilaus turgelio vietos pakeitimo, tačiau tikimasi miestiečius privilioti į naujas prekybos vietas.

Kaip jau skelbėmemiesto politikai pasiūlė perkelti ūkininkus nuo „Akropolio“ prieigų į automobilių stovėjimo aikštelę šalia Karmelitų bažnyčios. Taip pat jiems siūloma prekiauti Steigiamojo Seimo aikštėje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

laima

laima portretas
galima pagalvot kad dabar ju truksta ,nematau problemos su maistu kad tik but uz ka pirkti

pritariu 1

pritariu 1  portretas
nelabai galim pirkti pas tuos ukininkus, nes brangu. Susimoki mokescius ir ne kas belieka. Maisto pilnos parduotuves, pilni turgai, tik turek uz ka pirkti. Atejo Smetonos laikai, kai zmones neturi uz ka nusipirkti

Aukse

Aukse portretas
Lenkiškas prekes per parduoda kam tas melas.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių