Prie „Žalgirio“ arenos – ugniagesių piketas

Trečiadienį, prieš pirmąsias Europos vyrų krepšinio čempionato ketvirtfinalio rungtynes, prie „Žalgirio“ arenos protestavo negausios ugniagesių pajėgos.

„Dedasi negeri dalykai. Jei taip toliau, nelaimės metu ugniagesiai gali ir nebeatvažiuoti“, – perspėjo Šiaulių apskrities ugniagesių gelbėtojų profesinės sąjungos teisininkas Juozas Vaičiulevičius.

Trečiadienį jis ir dar keturi vyrai su plakatais pasitiko į „Žalgirio“ areną einančius sirgalius. Tačiau dėmesio sulaukė mažai.

„Vieta ne kokia, o ir oras blogas. Be to, pagal įstatymus, mūsų negali būti daugiau nei devyni“, – pliaupiant lietui aiškino J.Vaičiulevičius.

Ugniagesių gelbėtojų profesinės sąjungos nariai protestuoti nusprendė po to, kai sužinojo, jog Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas kreipėsi į savivaldybių merus, siūlydamas naikinti 40 savivaldybių ugniagesių gelbėtojų komandų. Profesinės sąjungos atstovų teigimu, jeigu sumanymas bus įgyvendintas, darbo neteks apie 300 nestatutinių ugniagesių gelbėtojų.


Šiame straipsnyje: streikasugniagesiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Matosi

Matosi portretas
kazkosk brudas daro spaudima. tegu neverkia tie gaisrininkai,... uz miega po 12 val pinigus gauna ir verkia.??? aferistas

ruta

ruta portretas
seniai laikas nustoti buti nuolankiem , uz savo teises ,issitikinimus reikia kovoti ,palaikau .

Vladimir

Vladimir portretas
LIETUVOJE ŽMONES VISIŠKAI NE SOLIDARUS,TAM KAS DAROSI DARBUOVIETESE-VAKAR MAČIAU PRIE ARENOS -LIJANT ŽMONES PIKETUOJA,O KITI ,,KREPŠINIO,,LIGA- O KĄ TIE ŽMONES VALGYS PO KREPŠINIO EIFORIJOS?GEDA-GAILA TEKO BEGTI I DARBA ,NES DIRBUSUNKU IR ATSAKINGA IR PAVOJINGA DARBA GELEŽINKIELIJE IR ESU TAIP PAT NEPRIKLAUSOMOS JUNGTINES PROFESINES SAJUNGOS PIRMININKAS KAUNO REGIONO GELEŽINKELIU STOČIU SKYRIAUS IR BUVAU JAU KELIUS KARTU SU UGNIAGESIAIS,POLICININKAIS,BIBLIOTININKAIS,MOKYTOJAIS IR KITU PROFESIJU DARBO ŽMONEMIS VISUOSE LIETUVOS MIESTOSE IR ŽINOTE,KAD TIKRAI JAU ŽINAU KĄ ŠIANDIEN REIKIA DARYTI LIETUVOJE,KAD MOKETU TIKRUS EUROPINIUS TARIFINIUS ATLYGINIMUS VISIEMS PAGAL JU SPECIALYBES......
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių