Prie vaiduoklio – antras vaiduoklis

Kauniečiams akis bado jau gerą pusmetį pačiame miesto centre paliktas automobilis. Jis apleistas, neprižiūrimas ir užima taip trūkstamą parkavimo vietą.

Karaliaus Mindaugo prospekte paliktas "Opel" automobilis šiurpina praeivius. Į "Kauno dieną" paskambinęs Algis tikino, kad transporto priemonė netoli prekybos centro "Akropolis" ir degalinės "Statoil" be priežiūros paliktas stovi jau maždaug pusę metų.

"Dažnai pro tą vietą einu, tai akis gadina. Langai plėvele aptraukti, ratai nuleisti, jau net priekinio numerio nėra. Tikras vaiduoklis, pastatytas prie kito vaiduoklio", – kalbėjo Algis.

Vyras neatmetė galimybės, kad automobilyje gyvena benamiai. Užfiksuotose nuotraukose matyti, jog viduje mėtosi daiktai: batai, antklodės, įvairūs žurnalai. Kauniečiai pastebi, kad automobilio durelėse įdėta kažko panašaus į skystą muilą. "Aš pats niekada viduje nieko nemačiau, bet manau, kad čia   kažkas glaudžiasi. Vis dėlto tokie mašiniukai miesto tikrai nepuošia", – pridūrė kaunietis Algis.

Viešosios tvarkos skyriaus specialistai pradėjo domėtis likimo valiai paliktu automobiliu. Skyriaus vedėjo pavaduotojas Rimas Sidera tikino, kad dabar bandys surasti transporto priemonės savininką.

"Jei dar yra likę numeriai, pagal juos bandysime nustatyti savininką. Tuomet tikrinama, ar galioja techninė apžiūra ir draudimas. Bandysime išsikviesti savininką ir įpareigoti jį automobilį nutempti. To nepadarius grės administracinė bauda", – apie nustatytą tvarką informavo specialistas.

Jis sakė, kad automobilio savininkas pažeidė Miesto tvarkymo ir švaros taisykles. Jei asmuo yra baudžiamas pirmą kartą, jam surašoma juoką kelianti bauda – vos 2 eurai. Jei savininkas automobilio iš Karaliaus Mindaugo prospekto nepasiims, gali tekti sumokėti ir beveik 600 eurų siekiančią baudą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
O as daryciau kitaip. Nutempciau automobili i savartyna ir tada siusciau saskaita savininkui. O jeigu nera numeriu ir neimanoma nustatyti savininko,vistiek teks valdziai ta automobili isvezti. Tai geriau tai padaryti is karto,o ne aiskintis,kas savininkas ir tas lauzas toliau kelias savaites riogsos miesto centre.

ATRODO

ATRODO portretas
kad socialinės tarnybos negali /gal neturi pajėgumų /reaguoti į tai kas blogo yra Jiems reikalingi nurodymai Gal reikia pranešti ,kad žinotų?

Jonas

Jonas portretas
Siulau prisikti prie viesos tvarkos skyriaus duru tada sureaguos ir nubaus sikalius
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių