Prie Prezidentūros netyla Garliavos įvykių aidai

Prie Prezidentūros penktadienį protestavo daugiau kaip pusšimtis žmonių, kurie susirinko paminėti Drąsiaus Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės mažametės dukters perdavimą motinai prieš tris mėnesius.

Perdavimu motinai nepatenkinti susirinkusieji šūkiais teigė reikalaujantys „laisvės“ mergaitei, protesto akcijoje buvo plakatai su užrašais „Ar po gegužės 17-osios galėsime švęsti kovo 11-ąją?“, „Chuntai – ne“, „Diktatūrai – ne“.

Kėdainių rajono apylinkės teismas praėjusių metų gruodžio 16-ąją nusprendė D.Kedžio ir L.Stankūnaitės dukrą, kurią globojo D.Kedžio sesuo Neringa Venckienė, perduoti motinai.

Sprendimas, pasitelkus policijos pajėgas, įvykdytas šių metų gegužės 17-ąją. Prieš tai nesėkmingai tą padaryti bandyta kovo 23-iąją.

D.Kedys savo buvusią sugyventinę kaltino pardavinėjus jų dukrą pedofilams. Tačiau L.Stankūnaitei pedofilijos byloje įtarimai nėra pateikti. Dėl šios nusikalstamos veikos kaltinamas vienintelis dabar jau miręs Andrius Ūsas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kada

kada portretas
apsivalysim nuo violetiniu siuksliu.

Kaunas

Kaunas portretas
Manau kad cia yra,skaldyk mir valdyk.Cia kazkam visa tai naudinga.Tiek tyrejams kurie nesugeba metu metus isiaiskinti tiesos,tiek nesugeba ponia isaiskinti kuom ji serga ir kas ja sargdina?Kieno ir kokiu cia mediku darbas?Nejaugi nebeturime visai galiu pries sia seiminele?

jonas

jonas  portretas
keitai atrodo ,kai rasoma neatvyko 7 kartus .Jei serga tai gali ir tukstanti kartu rasyti neatvyko.Panasu i nuomones formavima ,kad neatvyksta tycia
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių