Prie R. Kalantos paminklo – paramos žodžiai Ukrainai

Trečiadienio vakarą Kauno valstybinio muzikinio teatro sodelyje, prie Romo Kalantos paminklo, rinkosi kauniečiai, neabejingi įvykiams Ukrainoje.

Trečiadienio vakarą Kauno valstybinio muzikinio teatro sodelyje, prie Romo Kalantos paminklo, rinkosi kauniečiai, neabejingi įvykiams Ukrainoje. Šios šalies žmonių paramos akciją organizavo Jaunųjų konservatorių lygos Kauno skyrius ir Kauno liberalus jaunimas.

Renginyje dalyvavo keli šimtai žmonių – ir jaunų, ir pagyvenusių. Kai kurie dalyviai atsivedė ir savo vaikus. Viena mama atėjo su dviem atžalomis ir balionais, nudažytais Ukrainos vėliavos spalvomis. Daugelis atvykusiųjų atsinešė žvakutes. Tiems, kurie jų neturėjo, žvakutes dalijo renginio organizatoriai. Žmonės laikė Kauno, Lietuvos ir Ukrainos vėliavas.

Susirinkusieji elgėsi ramiai, nešurmuliavo, atidžiai klausėsi deklamuojamų eilių, kurias palydėjo plojimais.

Viena mergina turėjo plakatą su Lietuvos ir Ukrainos vėliavomis. "Šiandien – mano gimtadienis, tačiau nutariau jo nešvęsti, o ateiti čia, išreikšti pagarbą ir palaikymą Ukrainos žmonėms, kovojantiems dėl demokratijos", – portalui kaunodiena.lt sakė ji.

Solidarumo akcija šįvakar surengta ir Vilniuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to Copy D

to Copy D portretas
Esi tikra siuksle. "Zusta savo darba dirbantys pareigunai"? Koki darba??? Zmoniu saudyma ir talzyma? Kaip tave zeme nesioja, "darbininke"?

ok

ok portretas
Oho kiek janukoviciuninku Lietuvoje. Jiems visi, kurie nenori buti priklausomi nuo Putino -banditai.

Jonaitis

Jonaitis portretas
Yra kaip yra
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių