Prie Kauno gatvių tvarkymo prisideda ir verslas

  • Teksto dydis:

Šiemet Kauno mieste gatvių infrastruktūros gerinimui bus išleista daugiau nei 20 mln. eurų. Prie šios sumos dar reiktų pridėti privataus verslo lėšas, skirtas miesto infrastruktūrai tobulini. Verslo investicijos į Kauno gražinimą vis labiau populiarėja, nes tai kuria pridėtinę vertę ne tik naujakuriams, bet ir nekilnojamojo turto bendrovėms, statančioms inovatyvius kvartalus.

Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis sako, kad verslas solidžiai prisideda prie miesto infrastruktūros atnaujinimo: įrengia, sutvarko automobilių stovėjimo aikšteles, šviesoforus, gatves, šaligatvius.

Šių metų liepos mėnesį viena nekilnojamojo turto vystymo bendrovė savo lėšomis sutvarkė Aleksote esančios gatvės atkarpą. „Mes skatiname verslininkus investuoti į gražesnės miesto aplinkos kūrimą, ne tik dėl įgyvendinamų projektų patrauklumo, bet ir dėl miesto infrastruktūros gerinimo gyventojams ir naujakuriams“, – sakė A. Pakalniškis.

Jau ir anksčiau, įgyvendindama savo nekilnojamojo turto projektus, ši įmonė yra ėmusis gatvių asfaltavimo, šaligatvių įrengimo.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kupcinskai

kupcinskai portretas
atsibodai...

aš portretas
..kažin iš kur tas gerumas prisidėti...,neturint sau naudos..
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių