Pravažiuodamas vyras spjovė į moters automobilį

Vienoje Kauno gatvių dėl vairavimo ypatumų nesutarusių moters ir vyro santykius aiškinsis policija.

Pagalbos į Kauno policijos pareigūnus kreipėsi 26 metų moteris, kai vairuodama automobilį kaktomuša susidūrė su stipriosios lyties atstovu.

Situacija Savanorių prospekte, rodės, niekuo neišsiskyrė iš daugelio, kone kasdien, nutinkančių kelyje.

Vienas automobilio vairuotojas iš Savanorių pr. suko į šalutinę gatvelę, kitas vairuotojas iš šalutinės gatvelės išsukinėjo į Savanorių pr. Nutiko kaip toje pasakoje apie ožiukus ant tilto, kurie niekaip negalėjo prasilenkti.

Remdamiesi moters parodymais pareigūnai taip apibūdino situaciją: siaurokame įvažiavime automobiliai BMW ir „VW Golf“ sustojo kaktomuša. Abiejų mašinų vairuotojai mosikavo rankomis reikalaudami pirmumo.

Pirmam kantrybė trūko vyrui, tačiau pravažiuodamas „VW Golf“ automobiliu, jis spjovė ant moters „BMW 530“.

Kai automobiliai pravažiuodami susigretino, moteris stabtelėjo, ketindama pasakyti, kad kreipsis į policiją. Tuo tarpu vyras, matyt, taip pat dar kažką norėjo pasakyti ar padaryti ir atidarė mašinos dureles.

Konfliktas baigėsi dar ir materialiniais nuostoliais. Moteris nurodė, kad atidarinėdamas dureles vyras apgadino jos BMW automobilio galinio vaizdo veidrodėlį ir vairuotojo dureles.

Padaryta žala nustatinėjama. Nukentėjusioji nurodė, kad „VW Golf“ vairuotojui galėjo būti apie 30 metų. Pareigūnai nustatinėja spjaudytojo tapatybę.

Kauno apskrities vyriausiame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tfiu

tfiu portretas
tikra durnė

as

as portretas
tu pats durnius,tiems ereliams tikrai reikia apkarpyti sparnelius.

teisingai

teisingai portretas
Šaunuolė dama. Su spjaudaliais, neišmanančiais kelių eismo taisyklių, tik taip ir reikia elgtis. Kai ateis į Policiją, visa drąsa išgaruos.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių