Pranešimas apie sprogmenį Kauno teisme nepasitvirtino

Prieš 8 val. ryte į darbą atėję Kauno miesto apylinkės teismo darbuotojai buvo nemaloniai nustebinti – pastatą saugojo policija.

Bendruoju pagalbos telefonu 112 paskambinęs vyras pranešė, kad teisme padėtas sprogmuo. Jis taip pat nurodė, kad teismas sprogs 10 val.

Papildyta: Specialiosios tarnybos patikrino teismo patalpas, tačiau grėsmingas pranešimas nepasitvirtino.

Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Kristina Dzindziliauskaitė sakė, kad Kauno pareigūnai teismo pastatą patikrino savo jėgomis ir nelaukė iš Vilniaus atvykstančių Lietuvos policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojų. Pareigūnai pasitelkė į pagalbą kinologus su specialiai sprogmenims ieškoti apmokytais šunimis.

Kadangi melgingas pranešimas bendruoju pagalbos telefonu buvo gautas gana anksti, Kauno miesto apylinkės teismo darbas nesutriko. Darbuotojai į pastatą buvo įleisti, vyksta visi numatyti posėdžiai.

Praėjusį mėnesį tokių pačių grasinimų sulaukė Kauno apygardos teismas. Melagingo pranešimo autorius buvo labai greitai nustatytas. Tai – laisvės atėmimo bausmę atliekantis vyras.

Kauno miesto apylinkės teismui sprogimu grasinama taip pat nebe pirmą kartą.


Šiame straipsnyje: sprogmuo

NAUJAUSI KOMENTARAI

kiesa

kiesa portretas
kelinta karta per menesi jau?

paieska

paieska portretas
O dabar paieskokit tarp patvoriniu.

PRANAS

PRANAS portretas
Dabar vėl bus askaluojama,kad Venskienė su savo patvoriniais kėsinasi susprogdinti teismus.Nes pagal teismo pirmininką ,,pūlinys,,ir ją palaikantys žmonės kaip jis išsireiškė MINIA,tik gali tai daryti.O kiek jie patys turi priešų ar pasižiūri,gėda Lietuvai turėti tokius vadovus,bet jau kas diena,vis naujiena.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių