Prancūzų žvaigždė M.Mathieu Kaune sušelpė vargetą

Šįvakar Kaune koncertuosianti prancūzų dainininkė Mireille Mathieu, išvažiavusi iš viešbučio pasidairyti po miestą, sušelpė vargetą.

Pamaldumu garsėjanti 65-erių įžymybė užėjo į Kauno Šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedrą baziliką, kurioje praleido apie 15 minučių. Viešnią iš Prancūzijos lydintis vyras į aukų dėžutę įmetė pinigų, uždegė žvakę.

Išeidama iš maldos namų, dainininkė stabtelėjo prie durų ir elgetai ištiesė 10 litų. Tokio dosnumo priblokštas vyras iš dėkingumo pridėjo ranką prie širdies ir nusilenkė.

Per 70 albumų išleidusi atlikėja Kaune apsistojo dar trečiadienį, tačiau beveik visą laiką praleido viešbutyje, kadangi prižiūri savo garbaus amžiaus mamą, kuri kartu su M. Mathieu atkeliavo į Lietuvą. Garsenybę taip pat atlydėjo sesuo, dirbanti jos vadybininke.

M. Mathieu atvyko koncertuoti su savo orkestru, kuriame groja 16 muzikantų. Su muzikantais ir aptarnaujančiu personalu dainininkę lydi 21 asmens komanda.

Anot koncerto organizatoriaus Aivaro Gelžinio, dainininkė nėra įnoringa ir ypatingų reikalavimų prieš atvažiuodama į mūsų šalį nepateikė. Vienas jos pageidavimų buvo per vakarienę pasivaišinti austrėmis.

Penktadienio vakarą prancūzų žvaigždė žengs į sceną „Žalgirio“ arenoje.


Šiame straipsnyje: Mireille Mathieu

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mieganti

Mieganti portretas
APSIKLYKSIU WHAHAHAHAHAAA tas elgeta jauciasi turbut kaip milijona isloses. dainininke tai saunuole grazu tikrai, bet aisku kas jai tie 10lt :DD tam elgetai reiketu spirt i uzpakali ir lapus sluot varyt !!!

nezvaigzde

nezvaigzde portretas
troleibuse daviau lygiai tiek pat mergaitei is internato, nes labai graudziai pasakojo apie savo mama, kuria Panevezio kalejime mate po seseriu metu pertraukos. Tiesa, as i Romanovo valdoma arena nezadu eiti, tai nesu reklamuojama.

idomu

idomu portretas
kodel i Vilniu nenori vaziuot si daininke?
VISI KOMENTARAI 7

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių