Pradėti reikia nuo savęs („Metų kaunietės“ rinkimai)

  • Teksto dydis:

"Net ir maži geri dalykai kitų akyse gali tapti didžiais darbais. Svarbu nelikti abejingam tiems, kuriems mūsų reikia!" – sakė trečioji "Metų kaunietės 2017" rinkimų finalininkė, kurios iniciatyvos išsirutuliojo į didelius projektus.

05 Inga Budrienė – ne tik Kaune, bet ir visoje Lietuvoje 2017 m. organizavo įvairių labdaros projektų, skirtų kūdikių ir vaikų namų aplinkai bei buičiai pagražinti, kalėdinėms vaikų svajonėms išpildyti, įrengė naują namų aplinkos palatą neišnešiotų naujagimių mamytėms Kauno klinikose, padovanojo specialios įrangos ligoninei.

"Manau, kad tokio palaikymo sulaukiau dėl visų savo dabartinių veiklų. Nors veiklos sritys yra skirtingos, žmonės jaučia ir mato, kad į visas įdedu daug širdies, meilės ir darbo!" – kalbėjo I.Budrienė.

Ji įsitikinusi ir tai demonstruoja savo pavyzdžiu, kad norint keisti pasaulį, savo miestą, tai reikia pradėti daryti pačiam, pradedant nuo mažiausių dalykėlių.

Kaip būtų galima praskaidrinti savo pačių gyvenimą, jeigu jis ima netenkinti? "Rasti tokią veiklą, kuriai jaučiate didžiulę aistrą ir ja domėtis! Ir nemesti visko, jeigu kartą nepasisekė. Visada reikia bandyti dar kartą!" – patarė moteris, kuri kartu su vyru Dariumi augina Mantuką, prieš aštuonerius metus į šeimą atkeliavusį iš kūdikių globos namų.

"Tokiu savo pavyzdžiu norėjome paskatinti ir kitus žmones pasvarstyti apie globą, įsivaikinimą. Mantukas ir pažintis su globos namais paskatino organizuoti daug įvairių labdaros akcijų būtent kūdikių globos namams, o netikėtai per anksti gimęs sūnus Kernius paskatino padėti Neišnešiotų naujagimių skyriui, su šia problema kaip ir mūsų šeimai netikėtai susidūrusiems tėveliams", – pasakojo I.Budrienė.

Naujas jos tikslas, kurio siekti, jos nuomone, padės ir tai, kad tapo Metų kaunietės rinkimų finalininke, – pagalba seksualinę prievartą patyrusioms nepilnametėms.

"Tai naujas projektas, kurį planuojame kartu su Kovos su prekyba žmonėmis ir išnaudojimu centru", – apie planus pasakojo kaunietė.

"Pagrindinis variklis – grįžtamasis ryšys, kai žinai, kad tikrai kažkam padėjai, kad kažką pradžiuginai", – sakė I.Budrienė ir pridūrė, kad geri darbai yra užkrečiami. Savo pavyzdžiu galime įsukti gerų darbų ir iniciatyvų ratą, kuris nuraibuliuoja toli toli ir įtraukia daugybę žmonių.


"Metų kaunietės" apdovanojimo iškilmės vyks kovo 8 d. Kauno valstybiniame muzikiniame teatre. Bilietus į šį renginį, kuriame koncertuos Kauno valstybinio muzikinio teatro solistai: Kęstutis Alčauskis, Andrius Apšega, Tadas Girininkas, Ramūnas Urbietis, Žanas Voronovas, aktorius Dainius Bervingis, svečiai - Paulius Bagdonavičius, Martynas Kavaliauskas ir kiti, galite įsigyti čia.


BALSUOTI GALITE:

DIENRAŠTIS

Iš dienraščio išsikirpkite bei užpildykite lapelį ir siųskite adresu: Metų kaunietė, "Kauno dienos" redakcija, I.Kanto g. 18, 44296, Kaunas;

arba atneškite ir įmeskite į specialias dėžes redakcijos skyriuje, I.Kanto g.18, Kaunas.

Vienas kuponas prilygsta dešimčiai balsų.

SMS ŽINUTĖS

Balsuoti galite SMS žinutėmis.

Siųskite SMS žinutę (Lietuvoje) tel. 1398 su tekstu MKN XX.

XX – kandidatės numeris, esantis prie jos profilio.

SMS kaina – 1 euras.

SMS žinutė prilygsta dešimčiai balsų.

PORTALAS

Portale kauno.diena.lt, rubrikoje "Metų kaunietė". Portale galima balsuoti vieną kartą per parą iš vieno IP adreso. Vienas balsavimas internetu prilygsta vienam balsui.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodėl

Kodėl  portretas
turim rinkti šitą verslininkienę?

Ale tikrai

Ale tikrai  portretas
IDOMU PAZIURETI ,KAIP ATRODO BE VISU PADAZYMU ,PRIKLIJUOTU BLAKSIENU. BE ,MAKIAZO ,VIENU ZODZIU NUSIPRAUSUS .. gal jau laikas kas trecius metus rinkti tas kaunietes ,juk ne perykla vistu ..nespeja nusipelnyti miestui ..

Kostia

Kostia portretas
Šitai poniai svarbiausia tik save reklamuoti, o visi kiti čia išvardinti dalykai tik detalės prie savireklamos...
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių