Politikai ir verslininkai Kauno jaunimui dalijo patarimus

Kaune veikia dešimtys nevyriausybinių jaunimo organizacijų, tačiau reta jų bendradarbiauja su politikais ir verslininkais. Padėtį bandyta taisyti penktadienį.

Akademinis politologų klubas (APK) penktadienį į Rotušėje vykusį renginį „Paspausk ranką – taip prasideda dialogas“ pakvietė dešimtis žinomų politikos, verslo ir žiniasklaidos veikėjų.

„Siekiame, kad jaunimo organizacijos turėtų stipresnį ryšį su verslininkais, politikais ir žurnalistais, kurie gali pasidalinti savo patirtim, duotų žinių, kurios padėtų kylant karjeros laiptais“, – portalui sakė APK pirmininkė Aušra Rinkevičiūtė.

„Jaunimas yra tam, kad keistų. Mums reikia ne tik naujų žmogių, bet naujų idėjų“, – aktyviau dalyvauti visuomeniniame gyvenime jaunimą kvietė Seimo narys Petras Auštrevičius.

„Rinkimai parodė, kad jaunimas bunda“, – džiaugėsi politikė Agnė Bilotaitė.

A.Rinkevičiūtė teigė, kad panašūs susitikimai Vilniuje yra gana įprastas reiškinys, o Kaune jaunimo organizacijos kol kas deramo dėmesio nėra sulaukusios. Kitais metais jos planuoja suorganizuoti kelis forumus, kurių metu politikos, verslo ir mokslo atstovai su jaunimu diskutuos apie verslumą, pilietiškumą, pasiruošimą darbo rinkai.

Šiuo metu Kaune veikia daugiau nei 40 jaunimo nevyriausybinių organizacijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

sidi

sidi portretas
Spausti ranka-nehidieniskas iprotis..

mantvydas

mantvydas portretas
labai grazi sokeja ;) isimyleciau

Šokėja

Šokėja portretas
Ačiū, Mantvydai;))
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių